סלמון צלוי על תבשיל עגבניות, זיתים וקישואים
כשדג צפוני מתחבר בקלות לתבשיל ים תיכוני, יש ארוחת קיץ נהדרת בכלום עבודה
הסלמון, דג צפוני עז טעם, משתדך כאן מצוין לתבשיל ים תיכוני בסיסי, שכולו קלילות. כשהם יוצאים יחדיו מהתנור, כל מה שנותר זה לספק להם תוספת פחמימתית קטנה, כמו קוסקוס או אורז. זה הכל. את המתכון המלא תוכלו למצוא בגיליון השבוע של עיתון "לאשה".
סלמון. שידוך בינלאומי
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין "שף" של "לאישה"
צילום: רן גולני
מגזין האוכל "שף" מבית "לאישה"
מומלצים