שתף קטע נבחר

אדום או לא? איך בוחרים אבטיח מוצלח

כשמדובר על בחירת אבטיחים, נדמה שכולם מומחים ולכל אחד יש סוד משלו שעוזר לו לבחור אבטיח מושלם. אלעד רובינשטיין פתח באסטה באמצע שוק הכרמל, הזמין מהעוברים ושבים לנחש מי מבין שני אבטיחים אדום יותר ושאל אותם מה הסוד שלהם. נסו גם אתם לנחש. תשובה בסוף הסרטון

 

 

אם תסתובבו בשווקים תראו אנשים שבטוחים שהאבטיח שהם הרגע הכניסו לסל הוא ללא ספק הכי אדום, הכי מתוק והכי טעים. איך הם עושים את זה? על מה הם מסתכלים ולמה הם מתופפים ומקשיבים למה שקורה בתוכו? לפניכם כמה תשובות מקוריות שקיבלנו במהלך הסקר:

 

  • טופחים קלות ומקשיבים. צליל חלול מרמז על כך שהאבטיח בשל.
  • אם הגבעול בקודקוד האבטיח יבש ונתלש בקלות, ככל הנראה יש לכם ביד אבטיח טרי.
  • חפשו אבטיח עם קליפה חלקה וללא סדקים.
  • יש האומרים שאבטיח שקליפתו מזכירה קצת את ריחו של של המלון הוא אבטיח מושלם.
  • אבטיחים שקליפתם בצבע ירוק בהיר מעידים על כך שאינם בשלים.
  • בחרו אבטיח עם כתם צהוב, הצד עליו היה מונח בשדה.

 

שורה תחתונה: אם אתם לא רוצים לקחת סיכונים מיותרים, פשוט בקשו מהמוכר לטעום את האבטיח במקום.

 

יש לכם דרך מקורית לזהות אבטיחים אדומים? טקבקו לנו.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: איי אף פי
הכי טוב לטעום לפני שקונים
צילום: איי אף פי
מומלצים