תפוחי אדמה ברוטב לבנה ובצל ירוק
מנה זו היא אחת הפופולריות ביותר במסעדת טאטי, בזכות השילוב הטעים והבלתי שגרתי בין הלבנה ואבקת הקארי
תפוחי אדמה ברוטב לבנה ובצל ירוק
המרכיבים:
10 תפוחי אדמה קטנים, מבושלים וקלופים
250 גרם לבנה 5% גד
1/2 פיתה קרועה גס ומרוחה בשמן זית
2 כפות כוסברה קצוצה
1 בצק ירוק חתוך דק לפרוסות אלכסוניות
1 כף אבקת קארי
4 כפות שמן זית איכותי
(צילום: סטודיו דן לב)
אופן ההכנה:
- חותכים את חצי הפיתה עם שמן הזית לרצועות עבות. מחממים מחבת ומקפיצים בה את רצועות הפיתה עד להשחמתן.
- מערבבים בקערית את הלבנה, הכוסברה, הבצל הירוק, הקארי ושמן הזית עד לקבלת רוטב אחיד.
- שמים את תפוחי האדמה בקערת הגשה, מוסיפים את רצועות הפיתה המטוגנות, יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב. משהים כשעה לספיגת טעמים ומגישים.
מארק שולמן הוא השף של Tatty bistro & bakery
פורסם לראשונה 04/05/2010 18:37
מומלצים