שגב משה מציג: הקרפצ'ו המושלם
רוצים להכין קרפצ'ו כמו במסעדה? השף שגב משה מלמד את גאיה קורן איך עושים את זה הכי טוב שיש, ונותן את המתכון המושלם לקרפצ'ו. צפו
קרפצ'ו בקר ואספרגוס
שף שגב משה
המרכיבים:
100 גר' פילה בקר טרי במיוחד, מושטח דק דק בין שתי שקיות ניילון (מומלץ לבקש מהקצב את הבשר מוכן ומושטח)
1/2 לימון, סחוט למיץ
4 כפות שמן זית
2 קורט מלח גס
1 קורט פלפל גרוס
1 צנונית, פרוסה דק עם הקליפה
4 אספרגוס, פרוסים דק
לעיטור - חופן פרחי מאכל או עשבי תיבול טריים
אופן ההכנה:
- מניחים את הבשר הטרי על צלחת שטוחה ומפזרים על הבשר מלח ופלפל.
- סוחטים לימון מעל, ומטפטפים שמן זית.
- מוסיפים את האספרגוס ואת הצנוניות, מעטרים בפרחים או בעלים ירוקים וטריים ומגישים מיד.
- מומלץ להגיש לצד לחם חם או טוסטונים.
ריאיון עם השף שגב משה התפרסם במוסף "זמנים בריאים" מבית "ידיעות אחרונות"
מומלצים