שתף קטע נבחר

קטשופ עם 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן

היינץ משיקה מוצר חדש עם 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן, עם הבטחה לאותו טעם. אמהות רבות מחפשות מאכלים מוכרים עם כמות סוכר נמוכה יותר, והמוצר החדש עונה בדיוק על צורך זה. בהיינץ פיתחו את המוצר החדש, המאפשר לאימהות לעשות את הבחירה הנכונה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המוצר החדש מכיל ממתיקים ממקורות טבעיים. חלק מהסוכר הוחלף בשימוש בצמח הסטיביה, שמקורו בדרום אמריקה. הסטיביה בעל עלים מתוקים והוא משמש כממתיק טבעי וצמחי. בתמציות צמח הסטיביה יש עד 300 פעמים את המתיקות של הסוכר, אך ממקור טבעי.
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
קטשופ עם 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים