המקומות הטעימים שכדאי לכם להכיר ברמת השרון
בין שדות ובין כרמים: חשבתם שרמת השרון היא פרבר מנומנם של תל אביב ולא יותר? תחשבו שוב. יצאנו לבדוק מה יש לאכול בעיר הפסטורלית ומצאנו מקום נסתר שמוכר אוכל מוכן ואורגני שאפשר לקחת הביתה, מסעדת דגים ופירות ים, פיצריית בוטיק, בתי קפה, ברים ואפילו חומוסייה אחת
רמת השרון היא פרבר השינה של תל אביב שנמצא על התפר שבין העיר הגדולה לתחילתו של השרון הפסטורלי. יש בה מספר שיא של חמישה מקומות המציעים אוכל מוכן הביתה במשקל (מתוכם בחרנו את השניים הטובים ביותר), פיצה שתזכיר לכם את הטיול האחרון ברומא, קונדיטוריה מיתולוגית ומסעדה שחגגה לא מזמן יום הולדת 50. תמצאו שם גם מאפייה משפחתית שאופים בה לחמים כבר 75 שנה, ומגוון עסקים קולינריים נוספים.
עוד כתבות שיכולות לעניין אתכם:
איפה נמצאות הפיצות השוות בארץ?
למרות שיש להן נציגות לא מבוטלת על המפה הקולינרית של העיר, את הרשתות המצליחות שפועלות ברמת השרון (כמו "קפה לואיז", "רפאל בר לחם", "עד העצם אקספרס" ועוד) החלטנו להשאיר הפעם מחוץ לכתבה.
"בשדות"
לצד מתקן סודי של הצבא, בפיתולים שמאחורי גלילות (פנייה מכביש דרך רמת השרון-גלילות) ניצבת ירקניית "בשדות" הפסטורלית השייכת למשפחת גזלה, בה אפשר למצוא ארטישוקים טריים ושמנמנים, עשבי תיבול וערימות של תותים שנקטפו בבוקר מהשדות החקלאיים השייכים למשפחה ונפתחים לקטיף בסופי השבוע. תוכלו למצוא שם גם פטרוזיליה ומגוון של ירוקים כמו בצל ירוק, רוקט, ארוגולה, נענע ושומר. בערוגות נשתלים גם ברוקולי, חסות למיניהן, סלק, עלי תרד ואפילו גת.הסחורה הטרייה שנקטפת פה מדי בוקר מוצעת למכירה לפי משקל או טוב מזה, מועברת הישר למטבח הקטן שנמצא מאחורי מדפי הירקות. יום יום, כשגולת הכותרת הוא יום חמישי, מתייצבים בני המשפחה בחמ"ל מאולתר; זו קולפת, זו קוצצת ומעל לכולם מנצחת המלכה האם - יפה גזלה, האחראית על הסירים ועל כל מה שמבעבע בתוכם.
אז מה תוכלו למצוא כאן על המדף? ממולאים אלוהיים - החל מכרוב, דרך עלי גפן ועלי מנגולד ועד קובה סלק במילוי בשר; סוגים שונים של אורז; בורגול, במיה או דלעת; לביבות ירק נימוחות; מרקים שונים כמו ירקות ועדשים; סמבוסק חומוס, חלקם עם בשר וחלקם מותאמים לצמחוניים ועוד (המנות מתומחרות לפי משקל במחירים שנעים בין 50-15 שקלים למנה).
דרך רמת השרון - גלילות (שמים בווייז "בשדות הירקניה"), 054-2862966, ניתן ומומלץ להזמין טייק אווי מראש, ראשון-חמישי 20:00-08:00, שישי ושבת 17:00-08:00
גלירומא פיצה
פיצריית בוטיק שמאחוריה עומדים גלי - אשת נדל"ן לשעבר ובן זוגה אבי, עובד משרד הביטחון לשעבר, שעזבו קריירות משגשגות כדי להביא לרמת השרון את הפיצה האהובה עליהם מרומא.
את הפיצה מכינים כאן על פי מתכון של פיציולו Marco Amicone מ-Pizzeria Italia u, שכולל התפחה ארוכה של הבצק, ולאחר מכן אפייה בתבניות מלבניות בתנור פיצה עצום ממדים. את רזי הכנת הפיצה השניים למדו ברומא במשך חצי שנה, בתהליך שכלל מדי בוקר סיור בשוק המקומי, עבודת כפיים בפיצה של מארקו ולימודים תאורטיים (באיטלקית!) בבית ספר מקצועי.
את הפיצרייה שלהם פתחו השניים לפני שנתיים, ובשנה שעברה אבי אף ייצג את ישראל באולימפיאדת הפיצות שנערכה בפארמה שבאיטליה (הוא הגיע למקום 39 מתוך יותר מ-800 משתתפים). ואם כל זה לא מספיק - השנה גלי תהיה הנציגה הישראלית היחידה בתחרות שהיא גם אישה.
בצק הפיצה כאן הוא דק אך אוורירי, קראנצ'י וגמיש בו זמנית. אל תוותרו על הפיצה עם הסלמון, גבינת הריקוטה והעגבניות המיובשות ועל הפיצה עם הבטטה והנענע, שנחשבת לפורצת דרך ואפילו המנטור האיטלקי אימץ אותה לפיצריה שלו ברומא. סך הכול יש בארסנל של "גלירומא" 40 פיצות שונות, 20 מתוכן נמצאות מדי ערב בוויטרינה. מחיר הפיצות נע בין 16-11 שקלים ל-100 גרם.
אוסישקין 49 רמת השרון, 9652111 -03, ראשון-חמישי 22:00-13:00, שישי 15:00-11:00, לא כשר ללא תעודה
ריחות וטעמים
שוק אוכל מוכן ועסק משפחתי המנוהל על ידי לימור ובעלה עודד, כשאימו של עודד מכינה חלק נכבד מהאוכל וילדיהם עוזרים בשירות הלקוחות, בתחזוקה של המקום ובגלגול כדורי השוקולד. הנוהל במקום הוא לא לקנות מבלי לטעום, ולשם כך יחכו לכם שם כפיות חד פעמיות שמיועדות במיוחד לשם כך.
בצהרי היום באמצע השבוע, אפשר להגיע לכאן לארוחת צהריים הפועלת בשיטת בופה (39 שקלים ללא בשר עם ריפיל חופשי, או 49 שקלים עם בשר ועם ריפיל חופשי). מלבד האוכל המוכן (שבימי שישי נמכר ממנו לא פחות מ-2 טון!) המקום מציע גם מדפים עמוסים במעדנים, מיצים שנסחטים במקום, עוגת סולת נהדרת של אמא פרחיה וגם מיני שוק שמציע ירקות ופירות.
חובבי האוכל המוכן ימצאו כאן לא פחות מ-50 תבשילים שונים ביניהם קובה, מפרום, מנסף, מוסקה, לזניה, פשטידות, קישים, מאפי פילו, אינסוף קציצות ברטבים שונים, חמין, קוסקוס וגם מנות אסייתיות, סלטים ומרקים. כל בעלי הרגישויות ימצאו כאן מענה וגם הטבעונים - בקיצור, קיבוץ גלויות קולינרי. מחירים: סלטים 49 שקלים לקילו, תוספות 29- 39 שקלים לקילו, תבשילים בשריים 59- 79 שלקים לקילו.
החרש 8 אזור התעשייה נווה מגן רמת השרון, 03-5164465, שני-רביעי 17:00-8:00, חמישי 20:00-08:00, שישי 16:00-08:00, כשר
עדנה
מסעדת עדנה קיימת מאז 1958, ובראשית דרכה הייתה בכלל קיוסק לממכר גזוז ומאכלים ביתיים. כיום היא לא פחות מאשר מוסד קולינרי מוכר בעיר, שמנוהל על ידי אבי, בנה של עדנה. התפריט כאן כולל מנות ברסרי וגם קלאסיקות מהמטבח העיראקי כמו קובה (29 שקלים), ממולאים (54 שקלים) וקציצות דגים (56 שקלים).
בימים ראשון עד שבת, בין השעות 12:00-9:00 מוגש במקום בופה ארוחת בוקר שמחירו 64 שקלים, ובימי שלישי, החל מ-19:00 בערב, מציעים ב"עדנה" גם בופה ערב עם סלטים, בשר, דגים ויין ב- 110 שקלים לסועד.
טרומפלדור 3 רמת השרון, 03-5494976, ראשון-שבת 24:00-9:00, לא כשר
מאפיית ג'ייקובס
מאפיית בוטיק ובית קפה השייכים למשפחת ודש, המשמרים 75 שנות ניסיון באומנות אפיית הלחם ונחשבים לשושלת כבוד בהוויית הלחם הישראלי. מלבד 20 סוגים של לחמי שאור שנאפים במקום בעבודת יד מדי יום, מציעים במאפייה גם מגוון מוצרי בולונז'רי, פטיסרי ואת כל כל סוגי הקינוחים והעוגות.
בבית הקפה של "ג'יקובס" הצמוד למאפייה, מציעים תפריט חלבי הכולל ארוחות בוקר, קישים, סלטים וכריכים כמו, למשל, כריך טוניסאי וכריך סביח.
החרושת 19 רמת השרון 03-5491000, ראשון-חמישי 22:00-7:00, שישי 15:00-7:00, לא כשר
רביבה וסיליה
"רביבה וסיליה" התחילה בתור קונדיטוריה מקומית, ועם השנים הפכה לעסק הכולל שני סניפים נוספים בתל אביב, הכוללים גם בית קפה ופיצרייה, אותו מנהל כיום בנה של רביבה.
בבוקר מגישים כאן מגוון ארוחות בוקר (72-42 שקלים), סלטים (64-42 שקלים) ומשקאות בוקר אלכוהוליים. בתפריט צהריים והערב תמצאו תמהיל שמכיל כבד קצוץ (48 שקלים), קובה (54 שקלים), סביצ'ה סלמון (62 שקלים), לזניה בשרית (68 שקלים), ירקות בקארי אדום (68 שקלים) חלה במילוי קציצות ביתיות (68 שקלים), תבשיל ביף מסמאן (88 שקלים) ועוד.
המייסדים 1 רמת השרון, 03-5400179, ראשון-חמישי 23:00-8:00 שישי 16:00-8:00, שבת 23:00-10:00, לא כשר
ג'וליקה שוקולד
שוקולטרי בוטיק השייך לשלי לי-גולדנברג, שאת רזי הקונדיטוריה למדה במנהטן לאחר שוויתרה על קריירה בעריכת דין. את "ג'וליקה" היא פתחה לאחר התמחות ארוכה אצל השוקולטייר פרנסואה פייארד, ובחנות הקטנה והמטריפה שלה ברמת השרון היא מייצרת קרוב ל-40 טעמי שוקולד, מהם היא מכינה פרלינים שדומים יותר לתכשיטים מאשר לדבר מאכל. בין היתר אפשר למצוא כאן פרלין במילוי דובדבן עם ג'ינג'ר ואוזו; פרלין במילוי צ'ילי וצ'יפוטלה מעושן; יוזו יפני ומנגו עם זעפרן ועוד.
לי-גולדנברג לא מוותרת גם על הקלאסיקות המוכרות כמו טראפלס במילוי קוניאק צרפתי; שוקולד במילוי מרציפן והדרים ופרלין קפוצ'ינו. מלבד הפרלינים (7-6 שקלים ליחידה), תוכלו למצוא כאן גם פולי קקאו מגולגלים בשוקולד מריר; דפי שוקולד עם שבבי קרמל ומלח ים; מקלות שוקולד; מטבעות שוקולד עם שבבי קקאו גרוס; אצבעות נוגט וממרח קרמל ומלח בשוקולד חלב.
יבנה 48 רמת השרון, 077-2060455, שני-חמישי 19:30-9:00, שישי 15:00-9:00, כשר
SOKO 77
בר שכונתי שכולל למעלה מ-100 מקומות ישיבה ותפריט אוכל לא שגרתי. את משחקי הספורט מקרינים כאן על מסך ענק תוך כדי חגיגה שלמה והנחות על האלכוהול, ומדי שבוע מתקיימים פה הופעות ואירועים, ביניהם שף אורח מדי יום שבת ומסיבות שוות במיוחד בימי שישי.
הבר פועל מזה עשור ולאורך כל השבוע (כולל שישי ושבת) בין השעות 21:30-19:30, מציעים כאן Happy Hour עם הנחות שוות גם על האלכוהול וגם על האוכל. ומה בתפריט? כריכים כמו צ'יז סטייק (52 שקלים), פיצות (48-41 שקלים), שמונה סוגים שונים של המבורגרים בעלי שמות יצירתיים במיוחד (121-53 שקלים) ביניהם גם אחד במשקל של 600 גרם (!) שנקרא בתפריט "שומרי משקל", וגם סלטים, מנות עיקריות ונשנושי בר המתאימים כליווי לאלכוהול.
סוקולוב 77, רמת השרון, 03-5474828, ראשון 24:00-19:30, שני-שבת 16:00-19:30, לא כשר
דבל'ה
בר בוגר שפונה לקהל הבליינים בני ה-30 פלוס, המציע תפריט ויסקי מכובד ויינות שמוגשים גם בקראפט. לאורך כל השבוע (כולל שישי ושבת) בין השעות 21:30-19:30, יש כאן Happy Hour שווה במיוחד, במהלכו אפשר ליהנות מ-1+1 על כל הבירות ואם זה לא מספיק - על כל משקה אלכוהולי שמזמינים, מקבלים טאפאס אחד ללא עלות.
לרגל החורף המקום פתוח מדי שבת החל מהשעה 13:00 בצהריים, ומוגשים מאכלים חורפיים כמו חמין ומרק לצד וודקה פולנית ללא תחתית ובירות קרה מהחבית.
סוקולוב 71 רמת השרון, 03-7518517, ראשון 24:00-19:00, שני-חמישי 3:00-19:00, שישי 3:00-21:00, שבת 4:00-13:00, לא כשר
חומוס כספי
רשת מסעדות שוק שהתחילה את דרכה בתל אביב, וממשיכה להתפתח מחוצה לה עם 12 סניפים בפריסה ארצית. מנות הדגל של הרשת הן כרובית ברוטב טחינה, סלט עשבים ומלבי, וגם מנות חומוס, כמובן, שמתומחרות כאן במחיר שמתחיל מ-26 שקלים.
הסניף הרמת השרוני של הרשת נפתח בקיץ האחרון, והוא ממוקם במפגש בין שדרות ביאליק לאוסישקין, וכולל מרפסת עם דק הפונה לשדרת ביאליק.
שדרות ביאליק 40 רמת השרון, 03-6480481, ראשון-חמישי 21:00-09:00, שישי 15:00-09:00, כשר
איטלקייה
מסעדה איטלקית שעל התפריט שלה חתום השף ברק בז'רנו, שמגיש כאן פיצות ופסטות, סלטים, דגים ופירות ים וגם מנות קצת פחות שגרתיות כמו צלחת נקניקים וגבינות (52 שקלים), שרימפס בטאבון (34 שקלים) ועוף בלימון (68 שקלים).
בנוסף, בשעות הצהריים מציעים במקום עסקיות ב-48 שקלים ובין השעות 19:00-17:30 אפשר ליהנות כאן מ"עסקית הורים וילדים" במסגרתה בהזמנת מנה לסועד מבוגר, מחיר מנות הילדים הוא 20 שקלים בלבד.
טרומפלדור 5 רמת השרון, 03-5407074, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר
ג'קו מאכלי ים
השלוחה הצעירה של אימפריית הדגים שהקים יעקב אללוף ב-1976 בחיפה. את המסעדה הזו פתח ומנהל כיום בנו של יעקב, אפי, שמביא לרמת השרון את כל מה שכולם כל כך אהבו במסעדה האגדית מהשוק הטורקי בחיפה.
בימים ראשון עד שישי בין השעות 17:00-12:00 מציעים כאן עסקיות, ובימי ראשון ושבת העסקיות גולשות גם לשעות הערב. בימי חמישי המקום מארח הופעות של זמר יווני והמסעדה הופכת לטברנה.
התפריט של "ג'קו" עבר לאחרונה שדרוג, וכיום יש בו גם חריימה (79 שקלים) וקציצות דגים (59 שקלים) המוגשים לצד מנות דגים מסורתיות (98-87 שקלים) ופירות ים.
החרש 8 רמת השרון 03-5661234, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר
פילדלפיה
האחות הצעירה של ה"פילדפליה" התל אביבית של השף חיים כהן. התפריט שמוגש במקום מבוסס על כריכים גדושים בבשר (או אם לדייק, תשעה סוגים שונים שלהם), מנות מפתח מבית "דיקסי"
(מסעדת האם של "פילדלפיה"), פיליבורגרים, טורטיות, כנפיים וסלטים.
בתפריט תמצאו את כריך פילדלפיה במילוי אנטרקוט קלאסי (47 שקלים), סלט קיסר (38 שקלים), כנפיים חריפות (45 שקלים ל-12 יחידות) ויש גם מגוון דילים משתנים על כריכים עם תוספות. בנוסף, מציעים כאן דיל Night Sharing זוגי (130 שקלים) הכולל שני כריכים לבחירה, מיקס צ'יפס וטבעות בצל, הום פרייז קטן ושש כנפי עוף ברוטב צ'ילי וחמאה.
משה סנה 199 מחלף הכפר הירוק, ראשון-חמישי 24:00-12:00 שישי 2:00-13:00, שבת 1:00-13:00, לא כשר
מסעדת גריל עוף
מסעדת גריל ובה שולחנות עמוסים בכלים ענקיים עם תבשילים ביתיים. מלבד מכירת אוכל מוכן, אפשר להזמין להזמין כאן במשלוח או בטייק אווי ארוחת צהריים שלמה ב-45 שקלים (מנה ראשונה, עיקרית, שתי תוספות ושתייה קלה).
מבחר המנות שאפשר להעמיס כאן הביתה במשקל כולל מיני שניצלים, קציצות, ממולאים, סלטים, מרקים, תבשילים, עוף בכל וריאציה אפשרית ומבחר אינסופי של תוספות חמות.
סוקולוב 41 רמת השרון, 03-5499685, ראשון-חמישי 16:30-9:00 שישי 14:30-7:00, כשר
החומוסייה של אבו ברקוביץ'
החומוסייה האהובה בעיר, שממוקמת ברחוב אוסישקין כבר יותר מעשור. קובי ברקוביץ' מכין כאן חומוס שאת ההשראה למתכון שלו הוא קיבל מהחומוס האגדי של "אבו חסן" בעכו; החומוס במרקם קרמי ואוורירי ועשוי מגרגירי חומוס רכים מזן הדס או בולגרי, שנטחנים טחינה ארוכה ומוגשים בשילוב טחינה.
התפריט במקום הוא תפריט קלאסי של חומוסייה המציע מנות כמו חומוס, חומוס פול, חומוס גרגרים, מסבחה ו"משולש", המתומחרים ב-25 שקלים למנה. בנוסף, תמצאו כאן חומוס שקשוקה, שקשוקה ללא החומוס וחומוס בתוספת פטריות טריות המתומחרים ב-28 שקלים. מלבד כל אלה יש כאן גם פלאפל ומזטים כמו סלט טורקי, למשל. בחורף מציעים כאן גם כמה סוגי מרקים.
אוסישקין 9 רמת השרון, 03-5403335, ראשון-חמישי 16:00-9:00, שישי 14:00-9:00, כשר ללא תעודה
הפעמונים
פלאפלייה שמציעה גם שווארמה, הפועלת בצומת מרכזית בעיר כבר יותר מ-30 שנה. הסועדים שמגיעים לכאן מקבלים פיתה, אותה הם רשאים למלא בכדורי פלאפל גדולים ואווריריים שמכילים המון ירק, צ'יפס של פעם, טחינה, סלט ירקות, חמוצים, עמבה וחריף. מחירה של מנה כאן הוא 18 שקלים.
סוקולוב 72 רמת השרון, 03-5479161, ראשון-חמישי 23:00-9:30, שישי 16:00-9:30, כשר
באמת אחלה סחורה,רק מה... מחירים ...שחיטה!!!!!! פלפל כתום שעולה אצל כל ירקן ברמת השרון גג 9 שקלים. אם ממש בא לו לעשות קופה, כאן 16.9 לקילו. תפוז שעולה עכשיו 3.9 לקילו,פה-9.9. תפוחי עץ 17.9 לקילו!!!!
שיהיה לכם בהצלחה.
אני לא אקנה כאן יותר. וחבל-אחלה קובה
פיצריית גלירומא מאכזבת. הרוטב יבש והגבינה מפוזרת בקמצנות. בלי לדבר על המחיר המופקע ביחס לכמות
שכחתם את גלידריית 'לולה' המדהימה באוסישקין.
למי שאוהב ומבין, הטריות והטעם בכמה רמות מעל כל הגלידריות הנחשבות.
רמת השרוני. כמות התגובות מפתיעה אותי ... יחסית לגודל העיר ... האם לכל אחד בעיר יש זמן להגיב ...
מסתבר שלך היה זמן...
דומה לחומוס סעיד בעכו ולא לאבו חסן ביפו
בטעם של המטבח הפולני, כלומר חסרת טעם.
את ההשראה הם לקחו מאבו חסן אך את הטעם מאום ווזווז.
או שאתה שייך למתחרים כי אין על חומוס ברקוביץ!!
החומוסיה הכי הכי
הירקניה זה סתם סופר יקר, הוא לא מגדל ואין לו מושג בגידולי שדה.
הבנאדם חרטטן .זו סתם מסעדת קייטרינג פשוטה במסווה של סופר כושל.
היינו אתמול בבוקר אני ובעלי בעדנה - אין מספיק מילים לתאר את גודל האכזבה.
אחת מארוחות הבוקר הנוראיות שאכלנו בזמן האחרון. בינוני ומטה
לא מומלץ
רמת השרון התדרדרה לעיר מלוכלכת מלאה בפקקי תנועה צפופה כמו שוק
הדבר שיחידי שנשאר לה מפעם זה השם.
גועל נפש
נוץ זו לא מסעדה טובה זו מסעדת גזל עם אוכל מטובל מדיי והכמויות מזעריות!
ג'אקו מאכלי ים מסעדה פלצנית הדגים מלאי שמן ולא עשויים נכון, התוספות קטנות עד מזעריות המחירים שערורייתיים והשירות רע מאוד. אין מקומות חניה לא בנוץ ולא בגאקו. אל תנסו. וגם לא בשום מקום אחר בעיר. לא כדאי.
והגרועה מבין כולן זו מסעדת עדנה שפועלת ללא רשיון וללא אישור משרד הבריאות
ורק לפני חודשים ספורים היתה עליה כתבה שכל הבשר שם הוחרם על ידי הוטרינר העירוני. היא בנוסף מרעילה את כל הסביבה שלה בריחות חריפים בשעות הלילה, ואף נתפשו שם בשרים מוזרים תבדקו ... תשאלו במחלקת רישוי עסקים בעירייה...כמה תלונות הוגשו נגד עדנה...'ריחות וטעמים' שנמצאת לא רחוק מעדנה מקום פלצני יקר פחד ואין שם חניה כי זה נמצא באיזור של מוסכים . רק אבו ברקוביץ שווה והוא פתוח חצי יום בקושי.
עדנה חייבים לסגור המטבח שם כ״כ מלוכלך פחד אלוהים לאכול שם.
לגבי החומוס - הסניף של בהדונס מנצח כל חומוסיה אחרת!!! והמטבח שם ממש נקי!!
עוד מטבח נקי - ״בולוניה״ (שמתם לב שאני אוהבת להכנס למטבחים ולבדוק מה קורה שם) אז גם בבולוניה טעים ונעים מאוד.
ג׳קו דגים גם קיבלו תלונה על קנקני מים מלוכלכים ואכן משרד הבריאות ביקש לסגור את המקום כי אין להם אישור. והם עדיין ממשיכים לפעול.
ובוטיק השוקולד נמצא בהרצליה! (גבול הרצליה רמת השרון)
ג'וליקה ממוקמת ברחוב יבנה שממוקם ברמת השרון!!!!! אמנם גובל עם הרצליה ...אנא דייקי תוך שאת עסוקה בהשמצות ובדיות
אנחנו מטומטמים ופראיירים
מקום שהיה חביב והדרדר. שירות שעושה טובה, אוכל מחומם....עשו טובה לעצמכם והתרחקו.
איך פספסתם את מסעדת בולוניה של גדי. מסעדה איטלקית אמיתית
אחלה מסעדה
הנקניקים והגבינות הטובות שמדינת ישראל.
כריכים מטריפים מרוסטביף האפוי במקום.
סוקולוב פינת אוורבוך, פינה צפון מזרחית.
המומלצים:
פיקל, פפרוני, קבנוסים, הודו מעושן וBBQ, רוסטביף, אנטריקוט מעושן.
כל מיני מוצרים נלווים ברמות הגבוהות ביותר.
גבינות מטריפות!!!!
כריכים בכ40 ש'ח.
המוצרים אינם זולים. חד משמעית. אבל האיכות היא מספר 1. אז במקום לקנות 500 גרם. קנו 300. אבל תהנו מכל ביס.
יש סיבה שלא כתבו על ארטיזנל- שרות גרוע ואוכל בינוני.
עדנה, מזמן איבדה את זה.אקטסטיקה ואוכל בינוני.
נוץ׳- אפילו לא מתקרב לסושיה..
הטובים: האיטלקיה,רביבה,ברקוביץ ו-xo נפלאים.
רמת השרון
יש. בשר. שוארמה. קבב אוכל מוכן
עוגות. מאפיה. לחם ענקית
חובה. לבוא. לעיר הזאת
אבו ברקוביץ'. נוץ'. סיליה ורביבה.
החומוס, האסיאתי, הבית קפה.
כל השאר לא
רק במייסון.
בעיקר הנאגטס.
אף מסעדה אחרת ברמת השרון לא יכולה להגיד שהיא עושה מוצר מסויים הכי טוב בארץ.
רק הנאגטס של המייסון
הצדק עם גיא. במחיר שכזה הייתי מצפה לפיצה וואו! בפועל הפיצה לא משהו. אפילו מאכזבת.
מקום מעולה. שירות אדיב ואוכל ברמה גבוהה. מומלץ. סוקולוב 34 רמת השרון
כמה הייתה חסרה מסעדה איטלקית טובה ברמת השרון
חבל שחובבי ז'אנר דומינוס למינהו מלכלכים.
מי שאכל שם פיצה קשה שחוממה שוב, לא רוצה לשלם 18 ₪ על מלבן פיצי.
ברומא, לא מוכרים כאלה דברים לא מזוהים.
והמחיר אולי 2€.
מחזיק רמה גבוהה כבר שנים.
חוץ ממקס סטוק חמוד אין בעיר הזו כלום. עיר מיושנת, לא מטופחת, בתים מטים ליפול, סופר מרקטים כמו לפני 70 שנה, אין שום חנייה למי שאינו תושב מסעדות יקרות להחריד , מסעדות באיזור תעשייה כמו ההוא עם הדגים במחירי ליוייתן שאין אף פעם מקום לשבת ומלצריות חמוצות ולא שירותיות, פארק שיושב על אדמה עם מתכות מסרטנות מתע'ש, עירייה מושחתת, אין ים, אין בריכה, קולנוע רחוק מהמרכז. בקיצור אין מה לחפש שם חוץ אולי מבית האבות המפונפן והמר'מ
אני נולדתי כאן לפני 54 שנים ולא עזבתי עף פעם.
מקום הכי טוב בארץ!!
אז יש שתי בריכות דווקא, הים במרחק של 5 דקות נסיעה, רחובות נקיים ומטופחים, גינות נהדרות, אחלה בתי קפה ומסעדות, וקולנוע אחד ותיק וחמוד, אה... וסינמה סיטי. בקטנה.
קנאי ולא מפרגן....
מריח כמו כתבה ממומנת ולא תחקיר לגיטימי
עשו שם שינוי לרעה,לא יודע למה
בעל הבית השתנה לדעתי גם
שעמדה והתקררה, אכלנו פעמיים , אבל ממש יקר
זה לא אבו חסן , זה אבו דרעק
הירקניה - ירקות ופירות רק במשק קנטור
נוץ-גירף סטייל 2 רמות למטה
פיצה גלי - אם כבר טוני ווספה ולא 160 שח לקג
גיקובס- מצויין , לחם הכפר לא פחות
פיצה- מאמא רסקו/ סלייס
קפה אסף אריטנזל , מומלץ
הפעמונים שווה
מייסון- אחלה ארוחת המבורגר וקונספט
מס. 1 ו-2 ברמת השרון
נוץ' האסייתית ומסעדת ההמבורגרים הוותיקה XO.
כל השאר פקה-פקה מפונפן, יקר ולא מייצג נאמנה את העיר החמודה שלנו
מחירים לא הגיוניים בשביל אוכל שחומם מס פעמים באותו שמן והוכן משאריות. תאכלו בבית טרי ולא מתועש. משפחה ברמת השרון צריכה לשלם חצי משכורת בשביל ארוחה מסכנה .
המסעדה הכי טובה ברמת השרון בתור לקוח קבוע כבר שנתיים
בנתניה הסלטים טריים מאוד כל הזמן וממלאים אותם חופשי, לחמים מהתנור, עיקריות
מעולות וקינוחים מצויינים.
שרות טוב וזריז כל הזמן.
בכל פעם כשאנו מגיעים במיוחד למסעדה, אנו טורחים לבקש להודיע לאחראים כמה נהנינו וכמה הכל מקצועי וטעים.
לגבי הסניף ברמת השרון אין לי מידע, אבל לא ברור לי למה הוא צריך להיות מאוד שונה מהסניף הנתנייתי. הקונספט הוא הרי זהה.
אני לא מבין איך שכחו את פיצה סלייס
אחת הפיצות היותר טובות בארץ ואין על זה ויכוח
בקרוב SUSU AND SONS!!!
Value for money עלוב
ממליץ על המייסון טעים ומחירים סבירים מאד
גועל נפש של מקום! המלך הוא עירום! עומר מילר עובד על כולם בעיניים עם המבורגר סביר מינוס באיכות לא טובה, עם צ׳יפס קפוא שמוגש קר - והכל במחיר שיקר ב-30% מ״ויטרינה״ האיכותית.
היא מסוג המסעדות שנחשבו גורמה בתקופה שלפני הפריחה הקולינרית בארץ. מאז הרמה עלתה פלאים...
אכלתי שם לפני כמה שנים ולא היה לי נעים להגיד מה אני חושב על האוכל לבן אדם שהזמין אותי בהתלהבות...
אותו סיפור כמו אידי באשדוד או רביבה וסיליה ז״ל.
היא מפיצה ריחות חריפים מזה שנים והעירייה נמצאת איתה בתהליכי סגירה ובתי משפט.
מעבר לצפצוף על החוק, מעסיקים שם עובדים מהשטחים שיושבים מאחורי המסעדה ומפחידים את כל מי שעובר שם. שמעתי על עשרות מקרים של נערות שעברו שם וחוו הטרדות בכל פעם שהעזו לעבור שם, וכל זה מאחורי תחנת משטרה. תתביישו לכם, כמו פצצה מתקתקת עד שיקרה שם משהו חס וחלילה
מומחים בשידור: 'הדיאטה בריאה ויעילה'
כיף שהקנאים החולניים מתפוצצים מההצלחה האדירה של הדיאטה הבריאה הזאת:
גוגל 'מתכון הדיאטה וההוראות האישיות'
אני וחבר שלי לעבודה רזינו ממש הרבה עם הדיאטה הנהדרת הזאת מהטלויזיה,
דיאטה בריאה וקלה ללא תפריט ללא דיאטה. אוכלים מהכל והתערובת שמכינים לבד בבית היא שגורמת לבלימת התיאבון המופרז.
כל מומחי התזונה בשידור בטלויזיה שיבחו.
את השידור וההסברים תראו בגוגל:
'מתכון הדיאטה וההוראות האישיות'.
אל תשימו לב לסוחרי כדורי הרזיה שכותבים שקרים, בדיות ודיסלייקים נגד כל דיאטה בריאה ופשוט היכנסו לגוגל: 'מתכון הדיאטה וההוראות האישיות'.
המתכון שונה לפי גיל/מין.
גוגל 'מתכון הדיאטה וההוראות האישיות'
השוארמות/פלאפל מולו? הרי העיגול במרכז הכי טוב ומפוצץ מבין כולם. עובד כבר 40 שנה.
וגם פצץ שווארמה מעולה. גם עובדת איזה 40 נה פלוס.
בתי הקפה ברמת בשרון לא נופלים מאף מקום בארץ. קצת פחות מבחר מתל אביב, אבל זו גם עיר הרבה יותר קטנה. סוקולוב ואוסישקין רחובות מאוד מסודרים וכיפים. אין את הברדק והצחנה של תל אביב.
אכן פיצה טעימה. אם זאת, הגזימו עם המחיר להחריד. רמת השרון רמת השרון, אבל חברה תרגיעו עם המחיר. הייתי פעם אחת וזה הספיק לי. לגבי האיטלקייה- מעולה מעולה !!
הירקות הנמכרים בחנות נלקחים על ידי בעל החנות משדות סמוכים שאינם בבעלותו, בלי אישור מבעלי השדות, ונמכרים מבלי שישתף ברווחים מכך בעלי השדות מהם הוא לוקח הירקות. הייתי מציע שתבדקו המידע הזה ותשקלו אם לתקן הכתבה על 'שדות'. מעשה מסוג זה מוגדר במילון העברי-עברי במילה מאוד חד משמעית!!!!-הידע שלי הוא אישי מהיותי קרוב משפחה של אחד מבעלי השדות הנגזלים.
אבי ממש צודק. דביל מי שכתב את זה בדבר הראשון השדות. איכס
השרון.
זה רק אשכנזים שם באזור היוקרתי הזה.
הירקניה הזאת שנקראת בשדות, היא בעצם מינימרקט עם פירות, ירקות, מעדני חלב ואוכל מוכן.
המקום עובד ללא רישיון עסק וללא היתר לשימוש חורג תוך שהוא מתעלם מהפיקוח של העירייה.
חבל שהכתבה נותנת במה לעסקים שעוברים על החוק.
ואני מציעה לכולם להצביע ברגליים ולא לתת להם לגיטימציה להמשיך ולפעול האחרון העבריינים.
בשבת הבנק לא עובד הבטיחו לחזור אליי מחר
להזיז את העדנה הזו למקום עם רישיון שלא יהווה מטרד ריחות, אשפה ותנועה
עוד ״פרבר״ משעמם ואפור...אוכלוסיה הומוגנית, שום דבר שיצית את הדימיון...איזה כיף לגור בת״א ð゚リタ
בול!wanna be.שישאירו את תל אביב לתל אביבים ð゚リリ
היה טעים רגיל. ממש לא נפלתי
משהו עממי ומיוחד
הם מחממים את הפיצה, לא מכינים חדשה. כמו בחדר אוכל בקיבוץ.
רק טוני ווספה , ניסינו לא ממש אהבנו ויקרררר
המבורגר הכי שווה בארץ.
גלירומא אחת הפיצות הטובות בארץ. המחירים אכן יקרים וחבל.
ריחות טעמים מבחר ענק ורוחב לב.
נוץ' אחת הסושיות הטובות בארץ
חסר בכיתבה רק מקום אחד שזה הארקפה וחבל
הם מס אחד ברמה''ש הכי טעים שיש ועל השרות אין מה לדבר 10
השתלטו על שטח ציבורי. שיחדו את ראש העיר?
האמת - ממש לא ביג דיל
חותם הקפה, שאילן שנהב מנהל באדיקות, עם הקפדה על בחירת הפולים הטובים ביותר, עם ערבי מוסיקה נהדרים ואינטימיים.
איך לא הזכרתם את המקום???
צודק!!! הקפה הכי איכותי ברמה״ש אם לא בכל אזור השרון. קפה שמרגיש כמו בית. אילן תמיד שם! אדם עם נשמה ענקית שמביא לעיר ארועים קטנים ומיוחדים. בעיתות חירום דאג לעסקים הקטנים באזור רצועת עזה, ואפשר לתושבי רמה״ש לרכוש את מרכולתם. יישר כוח!!
מוזר איך לא פורסם בכתבה.
אחת המסעדות הוותיקות בעיר, שירות מצוין ואוכל טעים בראשות רוני יוצא הדופן
פיצה בינונית.לא טובה יותר מאחרות אבל במחיר מופרע ומופקע ללא כל הצדקה...
אחת מהמסעדות הכי ותיקות והכי טובות ועם האווירה הכי נעימה וטובה שאפשר למצוא .
1. נוצ' -המסעדה הכי טובה ברמהש. אסייאתית ברמה גבוהה
2. בולוניה -איטלקית מעולה
3. עדנה -כבר שנים ירידה באיכות האוכל
4. מייסון -המבורגריה מדליקה
5. פיצה ירושלמית -ליגת על
אוף. תביאו את הדסון, סוזנה, אורנה ואלה, הסלון. ואז נתחיל לדבר
קחי על עצמך את הסיכון וההוצאה של פתיחת מסעדה. ואז נתחיל לדבר
ברמת שרון את יכולה למצוא מקומות נהדרים, מה קשור כל השמות המפוצצים האלה שכתבת? סתומה..
מה שיש כאן - זה בינוני ומטה
רמת השרון זה לא תל אביב ולעולם לא תהיה תל אביב, כך שאל תצפי שיביאו לך את כל המסעדות התל אביביות שציינת.
אגב, להגיד שאין שם כלום זה פשוט לא נכון, דווקא לבתי קפה ומסעדות יש מבחר לא רע.
לא מוכרחים להשמיץ עיר קטנה ודי נעימה. ואת לא מוכרחה לגור פה.
עדנה ירדה ברמות אוכל קר לא טעים והשירות מאוד איטי ומבולבל.. חגגנו שם הרבה אירועים משפחתיים וזהו.
יקרים בטירוף!!!!!
והטעם רגיל למדי, כמו כל פיצרייה.
16.00₪ ל= 100 ג'' כלומר 160₪ לק''ג!!!!!
מיועד לעשירים בלבד!!!
בממוצע פעם בשבוע, ותמיד, תמיד, הפלאפל+צ'יפס חמים/טעימים/פריכים, שאין במקום אחר!!!!
גם מבחר הסלטים, הוא ענק!!! (לפחות 10 סוגים) בטעם ביתי.
במחיר של 18₪ אוכל בד''כ בצהריים, ושבע עד למחרת בבוקר.
מאוד מומלץ.......
מסעדה נהדרת אכלתי שם לפניי שבוע
אוכל נהדר ושירות טוב
מאוד אהבתי
מה עם המסעדה הכי חזקה ברמהש???
הצחקת אותנו ! מסעדה מזוהמת ומזהמת. מושכת פלצנים ועבריינים
המכירה הישירה של החקלאים במשק רמי קנטור ושהירקנים היקרנים דאגו להרוס
בחייאת ראבאק תישארו בתל אביב ואל תבואו אלינו, טוב לנו בלעדיכם ובלי הפלצנות 'הקולינארית' ההתנשאות והדאווין שלכם למרות שברביבה וסיליה יושבים רק פלצנים מערים סמוכות כל היתר אחלה ומתאימות למי שגר במקום, את החומוס אתם יכולים לקחת הוא לא שווה כלום.
והחומוס באוסישקין בינוני בסטנדרטים ארציים
הרחובות מלוכלכים הפכו לרחובות בזר עלוב והדוחות של הפיקוח דוחים ברמה. זה הדבר היחידי שמועצת העיר קידמה בראשות אבי גרובר. ומה עם הסטיגמה של העיר המושחתת שום חדש
נותנים רוח גבית לעסקים המקומיים אז למה להעכיר את האווירה? רוצה לעשות פוליטיקה מקומית בשקל? לך תתראיין לקול ברמה
אני עברתי מראשון ודווקא העיר בשנתיים האחרונות הופכת לקנייה ומפותחת יותר.
נוצ׳ בנווה רסקו
היו ברמה'ש שנים
גרים שם שהמקום היה עיר מעמד בינוני
הבעלים כבר בעלי הנכס מעל עשור
חוץ מהחומוס המצויין.
שיצליחו במיוחד הפיצה המדהימה
גאווה לעיר
ומעב לכך ברור שזו פרסומת סמויה
כתבה חובבנית
100 מטר מכל כיוון שלהם יש פיצריות פשוטות, לא מתיימרות, זולות וטעימות יותר...
הילדים בוחרים ברגליים
הם גם מעדיפים שניצל וצ'יפס עם קטשופ על פני מסעדות גורמה, לא אכלתי שם אבל נראה ונשמע מאוד מבטיח
אייל, לך לגלירומא! הפיצות שם בהחלט לא שגרתיות. מקוריות וטעימות בטירוף. לא הפיצה הרגילה לילדים... ואפרופו ילדים, הילדים שלי לא מוכנים לצאת משם בלי הפיצה נוטלה לקינוח. נראה כולה בצק פיצה עם נוטלה, אבל טעעעים! לא זול, אבל בהתאם הוגן לאיכות!
מסעדת באבי בבית מספר 1 ברמת השרון.
מאכלים עירקים ועוד טרי טרי והכי טעים שיש
למה לא מופיעות המסעדות הכי מפורסמות ברמת השרון :
עדנה
אסף ארטיזנל
נוץ'
מוזר . . .
מאז שמשרד הבריאות גילה עכברים במטבח של עדנה אני לא דורך שם
בנוסף לפני שנתיים בערך גילו שעדנה קונה בשר פיגולים מהשטחים במחיר מוזל- לי כאמור זה כבר לא שינה דבר כי את העכברים גילו שם עוד לפני כן
נוץ לא מופיעה וחבל. בעיקרון זו כתבה ממומנת
פעם היינו אוכלים שם המון
אכן פורסם שכל דגי הים מכילים כספית בכמות מסוכנת, אבל כסועד ותיק אצל ג'אקו , אני ממליץ ובאחריות מלאה שהדגים אצל ג'אקו אינם מכילים כלל כספית
האכול שלהם הולך ומתדרדר. לא סתם מרבית מסעדות 'הרשת' נסגרו. נוזל צהוב מסויים עלה להם לראש ובהתאמה רמת האוכל הלכה וירדה.
אבו ברקוביץ המקסימים תמיד טעים טרי ונעים שם.
חוץ מזה שהם סוגרים בארבע