"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה

המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות

תיקי גולן
תמונה כלליתתמונה כלליתתמונה כללית

(בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי)
מתכון קלאסי ללביבות תפוחי אדמה

המצרכים (כ-30 לביבות):

5 תפוחי אדמה, קלופים

1 בצל, קלוף

1/2 כוס קמח

2 ביצים

מלח

פלפל

שמן קנולה לטיגון חצי עמוק


 

אופן ההכנה:

  1. מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
  2. מוסיפים קמח, מערבבים.
  3. מוסיפים ביצים, מערבבים.
  4. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  5. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.