שתף קטע נבחר

מתכון טבעוני לגלידת בננה

פינוק קפוא ומהיר הכנה עם שלושה מרכיבים בלבד

גלידת בננה ותמרים

המצרכים:

2 בננות בשלות (אבל לא מידי) 

200 מ"ל משקה שקדים אורגני קר, ללא תוספת סוכר

2 תמרי מג'הול קצוצים

   (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבננות, חותכים לחתיכות בגודל 2-1 ס"מ ומקפיאים למשך שעתיים.
  2. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומניחים בצד במשך 10 דקות, להפשרה.
  3. מעבירים את הבננות לבלנדר, מוסיפים משקה שקדים ואת התמרים, ומעבדים למחית חלקה.
  4. אם התערובת לא מספיק קפואה, מחזירים למקפיא לעוד שעה. אפשר גם להוסיף קרח.
  5. מגישים מיד.

 

 

המתכון באדיבות "אלפרו" 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
פינוק קפוא לימים החמים
צילום: יח"צ
מומלצים