מתכון טבעוני לגלידת בננה

פינוק קפוא ומהיר הכנה עם שלושה מרכיבים בלבד

ynetפורסם 11:27, 25/07/2018
תמונה כלליתתמונה כלליתתמונה כללית

גלידת בננה ותמרים

המצרכים:

2 בננות בשלות (אבל לא מידי) 

200 מ"ל משקה שקדים אורגני קר, ללא תוספת סוכר

2 תמרי מג'הול קצוצים

צילום: יח (צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבננות, חותכים לחתיכות בגודל 2-1 ס"מ ומקפיאים למשך שעתיים.
  2. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומניחים בצד במשך 10 דקות, להפשרה.
  3. מעבירים את הבננות לבלנדר, מוסיפים משקה שקדים ואת התמרים, ומעבדים למחית חלקה.
  4. אם התערובת לא מספיק קפואה, מחזירים למקפיא לעוד שעה. אפשר גם להוסיף קרח.
  5. מגישים מיד.

 

צפו: כך תכינו גלידת בננה ביתית 

 

המתכון באדיבות "אלפרו" 

 

לכתבה זו 26 תגובות
הוספת תגובה