10 מתכונים של ארז קומרובסקי

מלאווח ביתי, פירושקי בסגנון רוסי, מאפה קובנה משודרג וגם פיתה שמכינים במחבת: 10 מתכונים של השף והאופה ארז קומרובסקי שתוכלו להכין בבית

ארז קומרובסקיפורסם 11:24, 11/10/2018
תמונה כלליתתמונה כלליתתמונה כללית
(יותם קצור)

 

צילום: תיקי גולןהמלאווח של ארז קומרובסקי (צילום: תיקי גולן)

1. מלאווח ביתי מבצק שמרים וחמאה

ארז קומרובסקי פוזל למטבח התימני, ומלמד איך להכין מלאווח עם חמאה.

 

צילום: תיקי גולן (צילום: תיקי גולן)

למתכון המלא

 

2. הפירושקי של זיסרבלום

במתכון הבא השף ארז קומרובסקי משחזר, שלב אחר שלב, מתכון מהעבר של פירושקי ומגיש גם שתי הצעות למילוי של כרוב ותפוחי אדמה.

צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)

למתכון המלא

 

3. לביבות מנגולד מקמח חומוס

(צילום : אביהו שפירא)
 
אמנם יש עוד זמן עד לחנוכה, אבל את המתכון הבא כדאי שתכירו כבר עכשיו: לביבות מנגולד מקמח חומוס, שנותנות בראש ללביבות תפוחי האדמה הרגילות.

צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
  

למתכון המלא

 

4. לחמניות זעתר עם שמן זית

מתכון מהיר של לחמניות זעתר ושמן זית ביתיות, שגם מאותגרי האפייה יצליחו להכין.
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
 

למתכון המלא

 

5. בורק במילוי בשר

מאפה בורק טורקי במילוי בשר, שתוכלו להכין בזריזות ובקלות.

צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)

למתכון המלא 

 

6. פיצה מדורה עם בצל ותפוחי אדמה

(צילום: אביהו שפירא)
רוצים להכין פיצה בבית? קבלו מתכון לפיצה מושלמת עם בצל ותפוחי אדמה שרופים.
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
למתכון המלא
 

7. בורקס פילאס במילוי מנגולד וגבינה

למה לקנות בורקס בסופר אם אפשר להכין לבד בבית, ואפילו לשדרג אותו עם תוספת סודית? מתכון של ארז לבורקס במילוי מנגולד וגבינה (ואף מילה על הוודקה שהוא מחביא בפנים).
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
 

8. פיתה ביתית במחבת

המתכון הבא מיועד במיוחד למאותגרי האפייה ולאלו שחוששים מהתנור. 
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)

 
למתכון המלא
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)

 

9. לחמניות תירס טרי

לחמניות תירס טעימות ורכות, שמוגשות בתוך העלים של התירס.
(צילום: אביהו שפירא)
 
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
 
 

10. קובנה פרמזן

קובנה תימנית עם טוויסט של גבינת פרמזן וסמנה.
צילום: אביהו שפירא (צילום: אביהו שפירא)
 
למתכון המלא

 

לכתבה זו 43 תגובות
הוספת תגובה