לשמוע את הביס: טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

לרגל יום טבעות הבצל הבינלאומי - כן, יש דבר כזה והוא מצוין ב-22.6 - קבלו מתכון פריך וטעים לטבעות בצל מטוגנות שלא תרצו להפסיק לאכול

אילן פנחסעודכן 00:15, 21/06/2019
תמונה כלליתתמונה כלליתתמונה כללית

בשיתוף Foody

 

 

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

המרכיבים:

1 ק"ג בצל

2 כף תבלין פילדלפיה

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית אבקת שום

600 גרם קמח לבן

1 כפית מלח

3 כפות חרדל

3 כפות סויה

1.2 ליטר בירה בהירה

 

לציפוי:

1 חבילה פירורי לחם דקים

 

לטיגון:

2 ליטר שמן קנולה

צילום: אפיק גבאיטבעות בצל (צילום: אפיק גבאי)
  

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
  2. מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה גדולה מלבד הבירה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות.
  4. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים.

 

 

צילום: אפיק גבאי

 

 

 

 

 

בשיתוף Foody

 

פורסם לראשונה 14:12 | 20/06/2019
לכתבה זו 29 תגובות
הוספת תגובה