המסעדות שיגיעו עד אליכם בערב חג

הגפילטע של רן שמואלי, הקציצות הטבעוניות של הדליקטסן והלשון של הבסטה: גם אם אתם בבידוד, גם אם אתם בסגר וגם אם אתם מתכננים לחגוג עם המשפחה, המנות של המסעדות בארץ יכולות להגיע עד אליכם לשולחן החג

לין לוי
תמונה כלליתתמונה כלליתתמונה כללית

את החג הזה נחגוג אולי קצת אחרת, אבל אין זה אומר שנצטרך לבלות בשביל זה שבוע שלם במטבח: גם אם אתם מתארחים וגם אם אתם מארחים, תמצאו שלל אפשרויות למנות חג של שפים ושל המסעדות הכי שוות בארץ, שיהיו מסמר ארוחת החג. 

צילום: הילה פלר (צילום: הילה פלר)

מעדניות שוות, שפים יצירתיים ומסעדות נהדרות מציעים כמעט בכל שנה אוכל מוכן לארוחת ראש השנה עד הבית, השנה - יותר מתמיד.


תמונה כללית

הקייטרינג של השף רן שמואלי מציע לרגל ראש השנה מנות שהן בגדר חובה על שולחן החג. תוכלו להזמין סלט ביצים עם בצל מטוגן (38 שקלים ל-500 גרם), גפילטע פיש (108 שקלים ל-6 קציצות) ורגל קרושה עם חזרת וכבד קצוץ (48 שקלים ל-500 גרם). 

צילום: ירון ברנר (צילום: ירון ברנר)

חוץ מזה תמצאו בתפריט החגיגי גם מרק עוף עם קרפלך ממולאים בבשר או בתפוחי אדמה, דג בורי בסגנון מרוקאי (140 שקלים ל-4 מנות) וקבב דגים ברוטב קארי. לעיקריות יש ברווז ממולא בפריקה ופירות יבשים (280 שקלים ל-6 מנות), שוק טלה צלויה (510 שקלים ל-6 מנות) ועוד. רשימת התוספות כוללת פטריות צלויית (75 שקלים ל-500 גרם), במיה תאילנדית צרובה ומנות נוספות. לכל זה תוכלו להוסיף בהזמנה יינות וקינוחים.


תמונה כללית

אנימאר דלי, שירות המשלוחים מבית מסעדת אנימאר, מציעה לכם תפריט ערב ראש השנה עם כבד קצוץ (48-26 שקלים), כרובית מטוגנת (48-26 שקלים), פורל כבוש ומעושן (55 שקלים), סיגר טלה (55 שקלים), אורז פרסי ותבשילים כמו עוף ממולא באורז פרסי (92 שקלים), כתף טלה בגלייז רימונים (390 שקלים), פורל ענק ממולא בשומר, תרד, פטריות בצל (350 שקלים) ועוד. 

צילום: אלון שאולהלל תווקולי (צילום: אלון שאול)

בנוסף, אפשר להוסיף להזמנה גם קינוחים ויינות. את ההזמנות ניתן לבצע עד יום ראשון 13/9/20 בשעה 12:00 

תל אביב, את ההזמנה יש לעשות באתר המסעדה או בטלפונים:  054-4998343, 054-7921741, לא כשר


תמונה כללית

גם השנה מציעים בדליקטסן של רותי ברודו את כל מה שצריך לחג, כולל הקינוחים של הבייקרי והכלים של המותג deli home. את הכל אפשר להזמין באתר נוח לתפעול, שמציע גם אופציות להרכבת ארוחה שלמה. בין המנות המיוחדות בתפריט מצאנו פטאייר טלה (42 שקלים ל-4 יחידות), שוק טלה בתנור פחמים (590 שקלים) וקציצות סנייה טבעוניות. את ההזמנה אפשר לאסוף או לקבל עם משלוח; מינימום הזמנה 200 שקלים, מחיר משלוח 50 שקלים (בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, רמת השרון, ראשון לציון וחולון). ישנה אפשרות לקבל את המשלוח גם ליעדים אחרים, טלפון לבירורים: 03-9681010.

צילום: עידית בן עוליאלדליקטסן (צילום: עידית בן עוליאל)

אזור המרכז, להזמנות היכנסו לאתר של דליקטסן, לא כשר


תמונה כללית

השף שאול בן אדרת מציע ארוחת ראש השנה המיועדת ל-4-5 סועדים ומחירה 750 שקלים. הארוחה כוללת את כל מה שחובה שיהיה על שולחן החג: חריימה דניס (או גפילטע פיש לבחירה), צלי בקר, סלט העשבים, חלה מתוקה, קציצות פרגית עם ארטישוק, אפונה, סלרי, תפוח אדמה ולימון, פירה בצל ופטריות, כבד קצוץ, סלט תפוחים ועוד. בתוספת 200 שקלים תוכלו להזמין כתף טלה. 

צילום: דנה קופל (צילום: דנה קופל)

ויש גם עוגת דבש ביתית לקינוח וצנצנת אגוזים מתוקים בדבש עם מי ורדים.

באזור המרכז, לפרטים נוספים: 054-9551000, לא כשר


תמונה כללית

השפית תמר כהן צדק משיקה את ה״מזווה החגים של תמר״. ומה בתפריט? לזניות ורוטולו (160 שקלים ל-4 מנות), רוטולו צמחוני עם פטריות ותרד (160 שקלים), לזניה קוצ'ינה קלאסית עם ראגו בקר (160 שקלים) ומגוון סוגי לזניה נוספים. חוץ מזה אפשר להזמין גם עגבניות ממולאות בפירורי לחם, צנוברים ועשבי תיבול (48 שקלים ל-3 יחידות), לבבות ארטישוק ממולאים בבשר בקר, ברוטב עגבניות (54 שקלים ל-3 יחידות), ויטלו טונטו- פרוסות בשר עגל ברוטב טונה (45 שקלים ל- 100 גר'), סקלופיני עגל בלימון ומרווה (80 שקלים), אוסובוקו טלה, פסטות טריות, רטבים ומוצרי מזווה. 

צילום: דוד סקוריתמר כהן צדק (צילום: דוד סקורי)

את ההזמנה אפשר לעשות בראשון-שלישי 20:00-10:00 וביום רביעי בין 12:00-10:00 ואת המשלוחים (בכל תל אביב, רמת גן וגבעתיים) עושים בימי חמישי בין 23:00-17:30. עלות המשלוח מתחילה ב-30 שקלים (משתנה בהתאם ליעד). בנוסף, את כל המנות תוכלו לרכוש גם בכלים מעוצבים שמתאימים למרכז שולחן החג. מחירי הכלים נעים בין 30-120 שקלים. 

אזור המרכז, להזמנות: 052-4810047, לא כשר


תמונה כללית

השף תומר אגאי משיק את נוגה & מיקה פטיסרי אנד קיטשן By סנטה - נוגה שייביץ ומיקה אלקיים משיקות לקראת החג תפריט אוכל ומאפים לראש השנה. בתפריט: כבד קצוץ עם בצל מטוגן ושמאלץ (32 שקלים), מטבוחה עגבניות חריפה (22 שקלים) וכדורי לאבנה בשמן זית (18 שקלים). 

צילום:  אנטולי מיכאלו סנטה קטרינה (צילום: אנטולי מיכאלו)

מבחר עיקריות כולל צוואר טלה (90 שקלים), עופיונים ממולאים בפריקה (90 שקלים) וקציצות דגים ברוטב אדום חריף (78 שקלים). יש גם מבחר מתוקים שכולל חלה, דובשניות, מעמולים, טארט דבש ואגוזים ועוד.

באזור המרכז, להזמנות חייגו: 058-7820292, לא כשר


תמונה כללית

לכבוד ערב ראש השנה מסעדת הבסטה מציעה שלל מנות חג: סלטים כמו כבד קצוץ (55 שקלים), סלק דג כבוש (45 שקלים), סלט עשבים ורימונים (49 שקלים), לוביה בעגבניות (45 שקלים), חריימה (75 שקלים), גפילטע פיש (75 שקלים) ומרק קרפלך (69 שקלים). למנה עיקרית מציעים אנשי הבסטה בשר ראש ולוביה (130 שקלים), תבשיל טלה (140 שקלים), סופריטו (85 שקלים) אליהם תוכלו להוסיף תוספות וקינוחים. 

באזור המרכז, להזמנות שלחו הודעת ווטסאפ: 050-4081432, לא כשר


תמונה כללית

השף אייל מרמלשטיין וביסטרו טשרניחובסקי 6 מציעים תפריט אוכל מוכן לערב ראש השנה שכולל לביבות קישואים בריקוטה וקשקבל, צזיקי ( 42 שקלים למנה), סלט תפוח אדמה רוסי(7 שקלים ל-100 גרם), בף בורגיניון בציר בקר  ויין אדום (72 שקלים), שוק אווז קונפי ברוטב פורט (62 שקלים למנה) ועוד. את האוכל תוכלו לאסוף בטייק אווי מהמסעדה.

איסוף עצמי בלבד, 03-6208729, לא כשר


תמונה כללית

לרגל ראש השנה והחגים, המעדנייה של המסעדן צביקי עשת מציעה תפריט חגיגי בסגנון יווני. בתפריט של גרקו דלי תמצאו מנות פתיחה יווניות מזה וסלטים, עיקריות כמו מאפה בצק פילו עם בצלים מקורמלים, גבינת פטה וגבינת עיזים (148 שקלים), עוף צלוי ברוטב שזיפים, דבש וטימין (64 שקלים ל-2 כרעיים), תבשיל קציצות דגים ברוטב יוגורט, זעפרן, כורכום ומנגולד (68 שקלים ל-6 קציצות) ויש גם קינוחים. 

צילום: גל קלדרון (צילום: גל קלדרון)

את ההזמנה יש לעשות שלושה ימים מראש. קבלת ההזמנה נעשה או באיסוף עצמי או במשלוח. 

אזור המרכז, להזמנות היכנסו לאתר. לא כשר


תמונה כללית

מסעדת שיינע של השף אסף גבאי ונטלי גבאי מציעים לכם מארז אוכל ל-4 סועדים שמחירו 450 שקלים. המארז הזה כולל פלפלים חריפים, איקרה, מטיאס, חזרת, פסטייה דגים משפחתית, סלט דלעות, קציצות דגים או גפילטע פיש ולקינוח עוגת דבש או צנצנת דבש אגסים. 

צילום: אפיק גבאישיינע (צילום: אפיק גבאי)

אפשר גם להזמין את המארז הזה גם ל-8-6 סועדים במחיר 700 שקלים.

באזור המרכז, להזמנות: 03-5627143, לא כשר


תמונה כללית

בהמשך למסורת, מסעדת קיטון מציעה לרגל ראש השנה תפריט אוכל יהודי הכולל את כל ההילייטים: כבד קצוץ, גפילטע פיש וחזרת אדומה, מרק עוף קלאסי, קרפלך, קניידלך, קונפי אווז, לשון עגל, צימעס, חזרת אדומה, סלט וולדורף, גפילטע פיש, כרוב ממולא, קנישס בשרי, דג ממולא, סלט ביצים, מרק עוף קלאסי עם קרפלעך או קניידלך, אווז צלוי, לשון עגל, גולש ביתי, צימעס ועוד. טווח המחירים סלטים: 54-29 שקלים, מנות עיקריות 174-49 שקלים, מנות ראשונות 95-29 שקלים.

צילום: אלה פרידברג (צילום: אלה פרידברג)

משלוחים ו-Take away ייעשו ב- 16-17 בספטמבר. בערב החג, יום שישי 18 בספטמבר יתאפשר Take away בלבד. עלות המשלוחים 70-50 שקלים. 

באזור המרכז, הזמנות טלפוניות 03-5233679, הזמנות בווטסאפ 054-4535465, לא כשר


תמונה כללית

תפריט החג של מעדניית ״סוליקה״ של השף אבי ביטון כולל סלטים, מנות ראשונות, עיקריות, תוספות ואפילו פינוקים לבוקר שאחרי ערב החג. 

צילום: יובל חן (צילום: יובל חן)

יש בו כבד קצוץ קלאסי, סלט גזר מרוקאי, קרפלך ביתי במילוי תפוח אדמה, מקעוד – פשטידת תפו"א מרוקאית (52 שקלים), קיגל (48 שקלים), קציצות דגים מרוקאיות, חריימה מוסר ים, כתף עגל פרוסה בציר ערמונים ובצלצלי שאלוט, נזיד שוקי עוף ברוטב צרפתי עם פטריות ויין אדום, סופריטו, קוסקוס ואושפלאו. טווח המחירים 8.9 -5.9 שקלים ל-100 גרם, מנות עיקריות 340-84 שקלים.

צילום: אפיק גבאיסוליקה (צילום: אפיק גבאי)

אזור המרכז, להזמנות היכנסו לאתר, כשר


תמונה כללית

במעדנייה של האחים צוק תוכלו להזמין לראש השנה את כל המנות המסורתיות כמו חזרת, כבד קצוץ, גפילטע פיש, רגל קרושה, קיגל (49 שקלים) ואפילו חלת ויז'ניץ (19 שקלים). כיאה לראש השנה, באטליז יככבו נתחי טלה טרי לצלייה - ספריבס (105 שקלים), שוק טלה (125 שקלים לק"ג) ואוסובוקו (125 שקלים). 

צילום: אפיק גבאי (צילום: אפיק גבאי)

יש גם מנות מקטגוריית "להכניס לתנור או לזרוק לסיר" כמו ספריבס טלה ברוטב ברביקיו ותפוזים (120 שקלים לק"ג), רוסטביף פילה בקר או סינטה בחרדל (179-299 שקלים), כתף או שוק טלה בזרעי כוסברה ולימון כבוש (174 שקלים לקילו) וביף בורגיניון (172 שקלים). בנוסף, ניתן יהיה לרכוש מבחר יינות ישראלים ומארזים לחג על טהרת חומרי הגלם המקומיים ומוצרי החווה. את ההזמנה יש לעשות עד 13.9 ואותה תקבלו במשלוח או לאסוף מהמעדניה ברמת אביב. המשלוחים יגיעו לכל תל-אביב, גוש דן, השפלה והשרון.

באזור המרכז, הזמנות באתר או בטלפון: 077-515-5905, לא כשר


תמונה כללית

לקראת ראש השנה מציעים במכולת האינטרנטית של מסעדת האחים מארזי מתנה, חומרי גלם, תזקיקים ויינות, פירות וירקות עונתיים וכמובן במנות מוכנות ומוצרי קונדיטוריה - הכל על טהרת התוצרת הישראלית, ישירות מהחקלאים ומהיצרנים מקומיים בוטיקיים ומתוך תפיסת עולם התומכת במעגל הספקים הרחב של מסעדות הקבוצה – האחים, דוק ואייבי. 

צילום: גל קלדרון (צילום: גל קלדרון)

תוכלו להזמין כאן לחג הרינג מטיאס (36.90 שקלים ל-200 גרם), החלה של האחים ממאפיית ויז'ניץ בבני ברק (21.90 שקלים), מנה זוגית של סופריטו (79 שקלים), מג'דרה פריקי (17.90 שקלים למנה) וגם משקאות אלכוהוליים מיוחדים וקינוחים. אל תוותרו על מארז ראש השנה עם שומשום מלא, זעתר בלאדי, תפרחת סומאק טרי, שמן זית ארץ גשור, יין שנין בלאן ועוד. מינימום הזמנה 150 שקלים, דמי משלוח 25 שקלים. אזורי חלוקה - תל אביב, רמת גן, גבעתיים, רמת אביב ושכונות צפוניות.

הזמנות באתר, לא כשר


תמונה כללית

בבית הקפה הוותיק מרסנד תוכלו להזמין לראש השנה מטיאס מתובל (36 שקלים), סלט תפוחי אדמה רוסי (34 שקלים), גפילטע ומרק עוף צח עם ירקות שורש, קניידלך ורגל קרושה. מבחר העיקריות כולל עוף צלוי בגלייז סילאן (120 שקלים) וצלי בקר עם ירקות שורש (185 שקלים). יש כמובן גם תוספות כמו צימעס ופירה נחמה (31 שקלים) וקינוחים. ההזמנות יתקבלו עד ה-13.9.

באזור המרכז, להזמנות: 054-6979300, לא כשר


תמונה כללית

במסעדת באבא יאנה מציעים תפריט זוגי לסעודת ראש השנה המורכב מ-17 מנות. התפריט כולל מנות ראשונות, פוקאצ'ות, חמוצים, סלט ירקות, רוסטביף, גרבלקס סלמון טרי בכבישה קרה בליווי לביבות תפוחי אדמה קריספיים, נתחי הודו בעישון עדין, חציל אפוי בתנור עם טחינה גולמית, גפילטע פיש, דג ברוטב עגבניות וכבדי עוף מטוגנים עם בצל. למנה העיקרית תקבלו מבחר של 4 מנות בינהן אסאדו, או פילה סלמון אליהם יתווספו תוספות וקינוחים. המחיר הוא 199 שקלים לאדם או 398 שקלים לזוג. את התפריט הזה תוכלו לקבל במשלוח עד הבית בתוספת דמי משלוח.

באזור המרכז, להזמנות חייגו:  03-5175179, לא כשר


תמונה כללית

המסעדה המרוקאית שממוקמת בלב תל אביב מציעה לראש השנה תפריט שרקחה מאמא סוליקה, ובו כל סמלי החג המסורתיים, מגוון סלטים, עופות, תבשילי בקר וטלה, דגים, תוספות ועוד. התפריט כולל גם מנות מיוחדות כמו תבשיל ריאות חריף (40 שקלים ל-200 גרם), תבשיל מוח, צוואר טלה בשזיפים (84 שקלים ל-300 גרם), עופיון ממולא ועוד. הזמנות מתקבלות עד 15.9.

באזור המרכז, להזמנות: 054-2533348, כשר 


תמונה כללית

המסעדה התאילנדיות תציעה השנה ארוחות חג עד הבית ובאפשרותכם לבחור בין ארוחה זוגית לארוחה משפחתית. ארוחת החג הרומנטית לזוג כוללת: 2 מנות ראשונות, סטיקי רייס, 2 מנות עיקריות וקינוח של בננה לוטי ומחירה 280 שקלים לזוג. 

צילום: אפיק גבאי (צילום: אפיק גבאי)

הארוחה המשפחתית כוללת: 4 מנות ראשונות, סטיקי רייס, 3 מנות עיקריות, קינוחים של בננה לוטי וטפיוקה ומחירה 460 שקלים. יחד עם 2 הארוחות תקבלו גם בקבוק יין לבן או אדום מתנה.

באזור המרכז, להזמנות: 054-8147576, אליה, לא כשר


תמונה כללית

במעדנייה מבית היוצר של מסעדת דוד ויוסף מציעים לכבוד ראש השנה אוכל מוכן כמו מוח עגל חריף (22.9 שקלים ל-100 גרם), שפונדרה עם פטריות וגזר (18.9 שקלים ל-100 גרם) אליהם תוכלו להוסיף תוספות כמו זיתים מבושלים בכורכום (9.9 שקלים ל-100 גרם). כמו כן יש בתפריט גם קציצות דגים (18.9 שקלים ל-100 גרם) כבד קצוץ (9 שקלים ל-100 גרם), טנזיה פירות יבשים (13.9 שקלים ל-100 גרם) ושלל סלטים נוספים. מינימום הזמנה 500 שקלים. 

צילום: אפיק גבאי (צילום: אפיק גבאי)

הזמנות יתקבלו עד 13.9. משלוחים יעשו בתל אביב בעלות 35 שקלים; ניתן לאסוף את ההזמנה בטייק אווי ב-17.9 עד 18:00.

באזור המרכז, להזמנות: 03-9492111, כשר


תמונה כללית

כאן תוכלו להזמין ארוחת ראש השנה מלאה תמורת 180 שקלים לאדם. הארוחה תכלול 9 מנות ראשונות למרכז השולחן ביניהן פטה כבד, סלט קולסלאו ולחם פרנה מתובל. למנת ביניים תקבלו כנאפה עם בשר, צנוברים ועשבי תיבול או דג ולעיקרית מעורב ירושלמי, פילה סלמון בגלייז סצ׳ואן או אסאדו שנצלה 8 שעות בטאבון. לקינוח מציעים בוילה מארה בקלאווה קדאיף.

אזור המרכז, להזמנות: 054-5612049, לא כשר


תמונה כללית

לכבוד ראש השנה וחגי תשרי מסעדת פיטמאסטר משיקה תפריט בשרים מעושנים אותם אפשר לבוא לקחת או לקבל עם משלוח עד הבית. 

צילום: אפיק גבאי פיטמסטר (צילום: אפיק גבאי)

בין המנות שתוכלו להזמין: אסאדו ללא עצם (125 שקלים ל-500 גרם), שואו- ארמה הודו מעושנת עם עגבניה צלויה ופלפל ירוק חריף, בתוספת טחינה-עמבה (100 שקלים ל- 500 גרם), מיקס כתף וצוואר טלה, חזה אווז בגלייז מתקתק, עוף שלם במרינדת סילאן ועוד. יש גם מבחר תוספות כמו למשל תפוחי אדמה מדורה בשומן בקר (30 שקלים), אורז אושפאלו עם נתחוני טלה ואווז מעושנים (30 שקלים) וכבד קצוץ מעושן (55 שקלים).

פתח תקווה, להזמנות היכנסו לאתר או חייגו: 073-2777777, כשר


תמונה כללית

מאחורי המיזם "אבות מזון" עומדים שני שפים, ואצלם תוכלו להזמין מנות לערב ראש השנה במחיר - 150 שקלים לאדם. בעת ההזמנה תתבקשו לבחור את המנה הראשונה ואת המנה העיקרית לכל סועד ויחד עם המנות הללו תקבלו את הסלטים ואת התוספות בהתאם לכמות הסועדים שבהזמנה.

צילום: יח (צילום: יח"צ)

לראשונות יש חריימה דניס טריפוליטאי וגפילטע פיש; לעיקריות יש סופריטו, אושפלאו ומיקס ממולאים צמחוני. מבחר הסלטים שמקבלים בהזמנה כולל בין השאר כבד קצוץ, גזר מרוקאי ומבחר התוספות כולל אורז פילאס, ירקות צלויים ועוד. מינימום הזמנה ל-4 סועדים, ההזמנות מתקבלות עד 15.9 ומסופקות במשלוח ב-17.9.

מושב אודים, משלוחים באזור השרון, להזמנות: 052-4631199, כשר ללא תעודה


תמונה כללית

השף עודד טלמור מציע לאנשי התזונה הקטוגנית ארוחת חג דלת פחמימות ונטולת סוכר. 

צילום: איתי סליקטר (צילום: איתי סליקטר)

הארוחה כוללת מנות כמו רולדה פרגית במילוי כבדי עוף, בשר טחון וצנוברים ברוטב אריסה טחינה חם ובייקון טלה (180 שקלים ל-4 מנות), תבשיל לחי בקר בציר בקר ויין אדום על מצע של קרם כרובית עם קרם קוקוס, סלט כבד קצוץ קטוגני, חומוס קטוגני ולקינוח טרפלס שוקולד מריר 90% עם טחינה וחמאת קוקוס.

אבן יהודה, הזמנות באתר או בטלפון:  054-4210482 


תמונה כללית

מסעדה ירושלמית לאוכל ביתי המציעה לחג מנות כמו סופריטו עוף או בשר (45 שקלים למנה), גולש (45 שקלים), מוסקה (45 שקלים), קובה חמוסטה, עלי גפן, בצלים ממולאים (20-17 שקלים) ומנות עדתיות נוספות.

באזור ירושלים, להזמנות: 02-623-3883, כשר


תמונה כללית

מסעדת השף הירושלמית של מרכוס גרשקוביץ מציעה תפריט חגיגי של מנות שישדרגו לכם את שולחן החג. הוא כולל רוסטביף סינטה (40 שקלים ל-100 גרם), קורנביף חזה אווז וצלפים (40 שקלים ל-100 גרם) ומבחר סלטים למנה הראשונה. בגזרת העיקריות מציעים באנג׳ליקה תבשיל מוסר ים עם לבבות ארטישוק, שום קונפי ולימונים כבושים (35 שקלים ל-100 גרם), אסאדו בקר של 12 שעות (35 שקלים ל-100 גרם), שוק אווז עם ערמונים (30 שקלים ל-100 גרם), תבשיל טלה עם זעפרן ומנות נוספות. בגזרת התוספות תמצאו גרטן תפוחי אדמה ואורז בר. 

באזור ירושלים, להזמנות: 02-6230056, info@angelica.co.il


תמונה כללית

השף עידן רקיר (לשעבר מחניודה) והשף אביחי פחימה מציעים לכם להזמין לראש השנה מבחר סלטים וממרחים ביניהם טאבולה רימונים וסלט ביצים (38 שקלים ל- 400 גרם) ועיקריות כמו קונפי שוק אווז עם ראגו עם ארטישוק ירושלמי (122 שקלים), אסאדו טלה בגלייז רימונים ובירה (275 שקלים), פורקטה טלה ממולאת בעשבי תיבול, פיסטוקים ושום (160 שקלים), עוף ממולא וכנאפה גבינות. מבחר התוספות כולל תבשיל חיטה פריקה, פולנטה עם ראגו פטריות ועוד. התפריט מציע גם מבחר של פסטות, לחמים, חלות מיוחדות, קובנה וקינוחים כמו כנאפה.

בוסתן הגליל, משלוחים באזור הצפון, הזמנות באתר או בטלפון: 054-4449336, לא כשר


תמונה כללית

המסעדה הטבעונית מציעה לראש השנה אוכל מוכן ומבחר מנות כולל טבולה (20 שקלים), סלק טרי מקורמל, בסילאן ושמן זית, סלרי בהדרים, טחינה גולמית ושקדים קלויים (25 שקלים), פרחי כרובית אפויים על לבנים (25 שקלים), מסחאן בלאדי (50 שקלים) ומנות נוספות. את ההזמנה אפשר לאסוף או לקבל במשלוח עד הבית.

צילום: יחאום כולתום (צילום: יח"צ)

חיפה, להזמנות היכנסו לאתר, או בטלפון: 04-8552227, כשר ללא תעודה


תמונה כללית

כאן מציעים לקראת ראש השנה, מנות מיוחדות ומסורתיות ברוח החג כמו תבשיל מוח מרוקאי (25 שקלים ל-100 גרם), בשר ראש בתוספת גרגירי חומוס (13 שקלים ל-100 גרם); רילמי – תבשיל כבש מסורתי עשיר בפירות יבשים ותיבול עדין ( 20 שקלים ל-100 גרם), שוק טלה שלם (19 שקלים ל-100 גרם), פרגית ממולאת, קציצות דגים מרוקאיות, גפילטע פיש, פשטידת מעקודה, סלט ביצים, כבד קצוץ וע.

צילום: עדי סדרס (צילום: עדי סדרס)

טירת הכרמל, 073-7274433, כשר


תמונה כללית

כאן מציעים מארז עיקריות טבעוניות לשולחן החג. המארז מתאים ל-5 סועדים, מחירו 400 שקלים והוא כולל 7 מנות: קציצות מיט בולס, סייטן ברוטב חמוץ מתוק, סייטן ברביקיו, נאגטס טופו, נתחי סייטן גולמיים ממתכוני קהילת העבריים, לזניה, קיש בטטה, פשטידת מק אנד צ׳יז, עוגת גבינה ועוד. אפשר להזמין משלוח ללא עלות עד הבית או לאסוף ממעדניית אותנטבעי בשוק תלפיות בחיפה.

משלוחים בכל הארץ, הזמנות באתר או בטלפון:  073-7520752, כשר למהדרין


תמונה כללית

ג'ויס מציעים להזמין לארוחת חג 5 סוגי סלטים ב-95 שקלים - מבחר הסלטים כולל סלט גזר מרוקאי עם אריסה ולימון, קולסלאו, טאבולה ועוד. יש בתפריט גם מנות ראשונות שהמבחר שלהן כולל מאפה קיגל מתוק (49 שקלים), מאפה עלים במילוי בשר ופטריות (65 שקלים), משמשים ממולאים בפרגית (60 שקלים), מאפה פסטיה ומאפה במילוי תפוחי אדמה ובצל. 

צילום: איתן וכסמן (צילום: איתן וכסמן)

לעיקריות - שוק אווז עם אגוזים ויין, תרנגולת במילוי אורז, מוסר ים ברוטב חריימה, נתחי שורט ריבס מהמעשנה ומנות נוספות (198-79 שקלים). כמובן שיש גם מבחר תוספות וקינוחים. ההזמנות יתקבלו עד 16.9 בשעה 12:00.

משלוחים באזור הדרום, להזמנות ופרטים נוספים: 08-8672211, כשר


תמונה כללית

השפית בת עמי בוזגלו הכינה לקראת ראש השנה תפריט אוכל מוכן טבעוני. יש כאן מנות ראשונות כמו סלט טופו כמו ביצים (25 שקלים), פטה פטריות וכמהין (35 שקלים) ומרק ריבולטה איטלקי (40 שקלים). בגזרת העיקריות בת עמי מציעה חריימה טופו (90 שקלים ל-16 יחידות), קציצות חלבון אפונה ברוטב מנגולד לימוני ומנות נוספות. יש כמובן גם תוספות בינהם ירקות שורש אפויים פעמיים בחמאה וקינוחים כמו חלת שקדים וורודים (45 שקלים) ופנה קוטה וניל עם תאנים מקורמלים.

הזמנות באזור הדרום, להזמנות: 050-9903733, כשר


תמונה כללית

בכפות תמרים עורכים כמדי שנה יריד אוכל ענקי עם מעל 150 מנות בתצוגה מרהיבה. מבחר המנות כולל סלטים, דגים, עופות, בשרים, מנות חג ייחודיות, תוספות, מנות צמחוניות וטבעוניות, קינוחים, דברי מאפה, יינות, ומאכלי ברכות לשולחן החג (160-28 שקלים לקילוגרם). תוכלו להזמין כאן כבד קצוץ עם ריבת בצל, חריימה, ירכי עוף ממולאים בבשר ופירות יבשים, תבשיל מח ברוטב מזרחי, בשר ראש וגרגירי חומוס ברוטב פיקנטי, קציצות כבש, פקיילה, סינטה עגל צלויה בחרדל ועשבי תיבול, שוק אווז ברוטב תפוזים, נתח אנטריקוט צלוי משובץ בשום ושזיפים, קוסקוס ביתי ומנות שילדים אוהבים. היריד יהיה פתוח לקהל הרחב ביום שישי ה-18.9 בין 14:00-8:00.

רוני בלחסןכפות תמרים (רוני בלחסן)

קיבוץ אילות, משלוחים לאילת ולערבה, 08-6358789, כשר