איש הבשר מאור יהודה שמסקרן את גורדון רמזי

אין לו מסעדה אבל יש לו 30 גרילים ומעשנות בבית ומעל חצי מיליון עוקבים באינסטגרם, וביניהם שפים נחשבים בעולם כמו גורדון רמזי ורנה רדזפי: ביקרנו בבית של ראובן מייסלוס, בלוגר אוכל מאור יהודה ואיש היי טק לשעבר, שמצליח לסקרן את כל העולם ואשתו

תיקי גולן | פורסם:17/10/2020
צפו: ביקרנו בביתו של הבלוגר הישראלי שמשגע את חובבי הבשר בעולם (צילום: ירון ברנר)
עד לפני שלוש שנים ראובן מייסלוס היה הייטקיסט שכיהן בתפקיד בכיר באינטל וגם הקים סטארט-אפ משלו, אבל אז הוא עזב הכל והתחיל לחפש את עצמו, כמעט כמו חייל שזה עתה השתחרר משירות סדיר. התשוקה שלו לבישולים והמוצא הארגנטינאי שלו הובילו אותו כמעט בלי התלבטויות, להתמסר לאהבה הגדולה שלו - בשר.
צילום: תיקי גולןראובן מייסלוס, חצי מיליון עוקבים באינסטגרם (צילום: תיקי גולן)
כמו פודי אמיתי, גם הוא פתח אינסטגרם, ובעזרתה הצמודה של נטע אשתו, התחיל להעלות לשם תכנים מעולם הבשר. לחשבון שלו הוא קרא meatcurator - אוצר הבשר. הוא בישל ונטע צילמה וידיאו וסטילס. תוך זמן קצר החשבון שלו צבר תאוצה והפך לשם דבר בקרב חובבי בשר בארץ ובעולם.

30 סוגי גריל בבית אחד

הוא נולד בארגנטינה, וכמו כל ארגנטינאי טוב, כבר מגיל צעיר היה עומד ליד אבא שלו באסאדו, מסתכל, לומד ומנשנש: "כבר בגיל שנתיים שלוש הייתי עוזר לאבא שלי להדליק אש, להפוך את נתחי הבשר, לתבל, למרוח צ'ימיצ'ורי וליהנות מארוחות", הוא מספר.
"האוכל שאנחנו אוכלים בתור משפחה, זה האוכל שמופיע בחשבון שלי - האוכל שאנחנו מצלמים הוא גם האוכל שאנחנו אוכלים. המחיר של זה הוא שאנחנו אוכלים בדרך כלל אוכל קר כי לוקח הרבה זמן לצלם וידיאו ואחרי זה עוד 40-30 תמונות סטילס"
ממש לאחרונה הוא הגיע למספר הסנסציוני של חצי מיליון עוקבים באינסטגרם. מהיום שהזוג מייסלוס התחיל את הבלוג באינסטגרם הם מצלמים כל דבר שהם מכינים - מסטייק ועד חביתה. "סלטים אני לא מצלם", הוא אומר, על אף שכמעט בכל ארוחת בשר מושחתת מופיעים גם ירקות - על הגריל או בתור סלט לצד הבשר.
צילום: תיקי גולןהזוג מייסלוס בפעולה (צילום: תיקי גולן)
"אני לא מצלם דברים במיוחד לאינסטגרם", הוא מודה, "האוכל שאנחנו אוכלים בתור משפחה, זה האוכל שמופיע בחשבון שלי - האוכל שאנחנו מצלמים הוא גם האוכל שאנחנו אוכלים. המחיר של זה הוא שאנחנו אוכלים בדרך כלל אוכל קר כי לוקח הרבה זמן לצלם וידיאו ואחרי זה צריך לעשות עוד 40-30 תמונות סטילס, בשביל למצוא אחרי זה את התמונה הכי מושלמת לשים באינסטגרם, אבל תהיי בטוחה שזה טעים גם קר".
צילום: תיקי גולןסטייק טומהוק נפרס לצילום (צילום: תיקי גולן)
כשמייסלוס פתח את הבלוג שלו היו לו מעט מאוד מכשירי גריל בבית - גריל אחד ישן שליווה אותו המון שנים, וגם טאבון אחד שלבנייתו השתמש בכישוריו כמהנדס ובנה אותו לגמרי בעצמו. אם גם אתם חובבי בשר ו"על האש", אז בטח יש לכם גריל אחד בבית, מקסימום שניים, אבל למייסלוס יש היום אוסף מרשים במיוחד של מכשירי צלייה בבית, הכולל 30 גרילים, טאבונים ומעשנות - דיסנילנד לפיט מאסטרים (מומחי בשר).
"גורדון רמזי עוקב אחרי, למזלי. אני עדיין לא מבין למה הוא עוקב אחריי, יש לי המון כבוד אליו ואני מאוד רחוק ממנו"
וכמה עולה התחביב הזה? משפחת מייסלוס מוציאה כמה אלפי שקלים בחודש על בשר. ראובן לא משקיע בבשר יקר, ובשר ואגיו יוקרתי לא תמצאו אצלו בצלחת. הידע העשיר שלו בתחום הבשר מאפשר לו לשלוט על שלבים שונים בתהליך: הוא בדרך כלל קונה מהקצב (ארגנטינאי, חבר של אבא שלו מבאר שבע) רבע פרה, מקצב אותו איך שהוא אוהב (ואיך שהוא יצטלם הכי טוב) ומכניס אותו למקרר היישון שלו, המוצב בסלון הבית, ליישון של כמה שבועות. מייסלוס משתמש בכל חלקי הפרה - הוא לא זורק כלום, מתוך אג'נדה.
צילום: תיקי גולןאסאדו, אחרי 9 שעות במעשנה (צילום: תיקי גולן)

לייק מגורדון רמזי

חצי מיליון העוקבים שלו העוקבים שלו מגיעים מכל העולם: יש לו המון עוקבים מארצות הברית, מאירופה, מדרום אמריקה, מישראל וגם ממדינות ערב. המסה העיקרית של העוקבים שלו הם אנשים שאוהבים לאכול, אבל יש גם קהל מקצועי ושפים. בין השפים שעוקבים אחריו יש גם כמה שמות בינלאומיים כמו השף גורדון רמזי, אחד השפים הגדולים בעולם, והשף רנה רדזפי ממסעדת נומה בקופנהגן.
"גורדון רמזי עוקב אחרי, למזלי. אני עדיין לא מבין למה הוא עוקב אחריי, יש לי המון כבוד אליו ואני מאוד רחוק ממנו", הוא מודה בצניעות, "לפעמים הוא גם עושה לי לייק. ביום שהוא התחיל לעקוב אחריי הילדים קפצו משמחה, כי זה שם גדול שהם מכירים. צריך בתחום הזה כל הזמן להישאר מעניין".

צילום: תיקי גולןמשפחת מייסלוס בהרכב מלא, רגע לפני ארוחת צהריים (צילום: תיקי גולן)
מה אתה הכי אוהב לאכול?
"אני הכי אוהב להכין אסדו, על זה גדלתי, זו דרך חיים. גם לגריל קוראים אסאדו, גם לבשר קוראים אסאדו וגם האירוע הזה כשבאים חברים ומשפחה ומתכנסים סביב הבשר יחד ובמשך 5-6 שעות מבשלים בשר ואוכלים אותו - גם לאירוע הזה קוראים אסאדו. מנגל בשבילי זה הדבר הקטן שקונים בתחנת דלק ולוקחים לפארק ביום העצמאות".
אתה חולם לפתוח מסעדה?
"זה משהו שמדגדג לי כי מאוד חשוב לי להגיע לקהל שלי ולגעת בו, שהוא יטעם את הדברים שאני מכין ולא רק יראה אותם באינסטגרם. המטרה שלי בתור בשלן זה תמיד שאנשים ייחייכו כשהם אוכלים אצלי ויהיו מבסוטים. אני חושב שזה החלום של כל שף, לראות אנשים מאושרים. אני מקווה שיום אחד אני אוכל לעשות את זה, כנראה שאני כבר לא אחזור להיי-טק".


252

תגובות

close-fullscreen-comment
הוספת תגובה
189.
מאיה
09/06/2021 | 20:19

בתוך שרונה מרקט

188.
רובי
22/10/2020 | 20:54

187.
שרה
22/10/2020 | 19:53

186.
טבעונים
22/10/2020 | 19:50

יכול להיות שאתם צודקים. ואם אתם לא רוצים לאכול בשר, לא צריך. אבל מאיפה החוצפה לחנך אנשים אחרים? כל אחד עושה אך הבחירות שלו

185.
טובטוב הגמד
29/10/2020 | 08:59

184.
גימל
27/10/2020 | 18:51

נוקדן הספרים
27/10/2020 | 22:22

183.
אוהד
27/10/2020 | 16:07

תפסיקו עם האובססיה הזאת לבשר. כתבות כאלה בדיוק מעודדות צריכת בשר וגורמות להמשך הרס יערות הגשם. קצת אחריות לסביבה לא תזיק לאף אחד.

182.
אוריאל
27/10/2020 | 13:51

כבר על המשפט הראשון יש טעות. גורדון רמזי לא עוקב אחריו באינסטגרם. הוא עוקב אחרי גורדון..

181.
טבעוני ימני כן טראמפ
25/10/2020 | 09:43

180.
דודו
24/10/2020 | 19:00

179.
נוראי...
24/10/2020 | 19:19

178.
שי
24/10/2020 | 13:02

177.
איציק
24/10/2020 | 07:49

176.
ללא שם
24/10/2020 | 03:04

175.
ללא שם
24/10/2020 | 03:03

174.
ללא שם
24/10/2020 | 03:01

173.
ללא שם
24/10/2020 | 03:01

172.
רב סרן שמועתי
22/10/2020 | 08:43

171.
א
21/10/2020 | 22:12

170.
א
21/10/2020 | 22:05

169.
מוחמד
21/10/2020 | 15:50

בשר ?!

168.
רצח הצמחים
21/10/2020 | 10:30

167.
טומי
21/10/2020 | 09:17

166.
אליקו
20/10/2020 | 23:13

165.
ספורטאי שנותן בראש!
20/10/2020 | 23:09

164.
שמעון
20/10/2020 | 11:15

תשמור על ההנאה האישית שלך מי שרוצה יידע להגיע אלייך

163.
אוכל בשר פעם בשבוע
20/10/2020 | 09:29

162.
ללא שם
20/10/2020 | 08:30

כשאתה מצלם את המשפחה אל תכריח את המתבגרים להצטלם כדי להראות משפחה מושלמת. זה נראה נורא.

161.
הרב קנייבסקי
20/10/2020 | 08:27

מה עם לימוד תורה קטן כשאתה אוכל פרה

160.
אחת שיודעת
20/10/2020 | 07:06

כבר אז היה מכין לנו סטייקים משובחים על המחבת. היה לנו הסכם שהוא אחראי על האוכל, אני על הכלים - אכלתי מצויין ! שאפו

159.
פלורה פלפורה
20/10/2020 | 03:33

158.
אביב פינקלשטיין
19/10/2020 | 17:51

תבואו לרמת אביב ג , לא תראו מנגלים וברברים בגלל זה האיזור שלנו יקר מאוד !!!

157.
ללא שם
19/10/2020 | 17:50

156.
פלג
19/10/2020 | 19:35

מה הוא מרויח מהסיפור הזה? כמה שווה לייק של גורדון רמזי? דרך אגב מהכותרת כבר חשבתי שגורדון תיכף עולה לארץ...

ד"ר מאני מזומני
20/10/2020 | 07:56

155.
ללא שם
19/10/2020 | 17:55

154.
מודאג
19/10/2020 | 13:38

153.
ללא שם
19/10/2020 | 09:01

זה יפה איך שהוא מראה שהצלעות יוצאות מהבשר במשיכה כי זה מדגים שהבשר רך מאוד. אבל אחר כך כשהוא מפורר את הבשר ותוקע את הצלע מלמעלה כמו יתד.... זה כבר חוסר הבנה בסיסי כי החלקים השרופים בבשר מסרטנים. תמיד עדיף לא להגיע לבשר שחור/שרוף מבחוץ - כי אז אתה אוכל שומן שרוף ופיח ומקבל סרטן ומת ממנו...

152.
ללא שם
19/10/2020 | 07:38

151.
ללא שם
19/10/2020 | 00:38

150.
יונה
19/10/2020 | 00:22

149.
היחידה לסרטן המעי הג
18/10/2020 | 23:30

148.
קרית מוצקין
18/10/2020 | 23:29

147.
החשמונאים
18/10/2020 | 23:24

146.
כפר ראש הנקרה
18/10/2020 | 23:22

145.
פינוקיו
18/10/2020 | 19:59

144.
יוחנן
18/10/2020 | 19:27

כי תתאוו נפשך לאכול בשר. זו דרכו של עולם.

143.
דורון
18/10/2020 | 18:05

142.
גרשום גרשונסקי
18/10/2020 | 17:10

https://freeacademic.com/products/11922 דירה היא בדרך כלל מוצר סולידי, שבעליו לא מחויב בבדיקה יומית של שוויה. היא נרכשת לשנים רבות, ולכן אם מחירה יורד, למשל, בעליו לא מחויב למכור אותה. מסיבה זו מחירי הדירות היו יציבים רוב הזמן, והושפעו בעיקר מאירועים דרמטיים כמו מלחמות, מיתון כבד וגלי עלייה. ואולם בעשור האחרון בלטו שני סוגי רוכשים שאינם "סולידיים". הראשונים היו תושבי החוץ, שהחלו לרכוש נכסים בישראל - בעיקר נכסי יוקרה.

141.
ב.ב
18/10/2020 | 16:03

מי שלא טוב לו.br/מוזמן אלי הביתה, יש דשא סינטטי(אסור להכאיב לדשא טיבעי) שזקוק לטיפול וגיזום.
בתיאבון.

140.
טלטל
18/10/2020 | 15:39

יצמיחו קרניים ויאכלו אוכל אורגני ובריא.וימותו בריאים בגיל צעיר בלי להנות מאוכל טעים . העקר תתמקדו בצלחת שלכם ותעזבו את אוכלי הבשר בשקט.

139.
ז
18/10/2020 | 15:20

138.
ברק
18/10/2020 | 15:18

137.
בצלחת שלי
18/10/2020 | 14:21

136.
הייתה להתנגד
18/10/2020 | 14:19

135.
עברי, ארץ העברים
18/10/2020 | 14:17

134.
קרניבור
18/10/2020 | 10:54

133.
תום
18/10/2020 | 10:12

132.
WTF
18/10/2020 | 09:08

131.
ללא שם
18/10/2020 | 08:16

130.
קצת מוסר
18/10/2020 | 08:15

129.
ללא שם
18/10/2020 | 07:11

128.
גופות
18/10/2020 | 06:06

127.
רצח בעלי חיים
18/10/2020 | 06:03

126.
שמוליק
18/10/2020 | 05:26

125.
בשר זה טעים אין מה ל
18/10/2020 | 03:57

:-(

124.
אחת
18/10/2020 | 02:10

123.
ללא שם
18/10/2020 | 01:12

122.
גורדי רומזי
18/10/2020 | 00:48

121.
Milk and honey
17/10/2020 | 23:30

120.
אברם
17/10/2020 | 23:21

119.
ללא שם
18/10/2020 | 12:56

ללא שם
18/10/2020 | 14:40

ללא שם
19/10/2020 | 16:24

נג׳י העיראקי
26/10/2020 | 16:18

רק עיראקי יודע מה כתבת

118.
ללא שם
18/10/2020 | 12:50

117.
נמאס
18/10/2020 | 12:49

116.
איל
18/10/2020 | 11:26

115.
מכמרונית
18/10/2020 | 11:18

ללא שם
18/10/2020 | 11:45

מכמרונית / דייגת
18/10/2020 | 12:26

114.
מכמרונית
17/10/2020 | 22:43

ללא שם
18/10/2020 | 00:59

מהבית

אין שכל אז אין
18/10/2020 | 07:10

יניב
18/10/2020 | 09:23

ללא שם
18/10/2020 | 11:39

113.
אפרים
17/10/2020 | 15:40

112.
ללא שם
17/10/2020 | 15:40

111.
מוישהמוישה
17/10/2020 | 15:15

יש אצלו בחצר מנגל בגודל של בית. איש שמטפל בליפידים ובסוכרת. אדם נפלא חובב בשר, כמובן, ויין. רופא מדהים למרות הסתירה הרפואית...

110.
סתם פרסום בכוח
17/10/2020 | 15:57

109.
נטע נטע
17/10/2020 | 15:54

108.
ללא שם
17/10/2020 | 15:53

107.
רונית
17/10/2020 | 15:52

עושים שיימינג לבחור שמתעלל בכלב אבל מה ההבדל בין זה לבין לחגוג על מוות בשחיטה של פרה שמתחננת על חייה בזמן שדמה ניגר והיא תלויה הפוך בבית המטבחיים? ולמה שוחטים אותה? בשביל שיוכלו לקנות אותה חתוכה ומבותרת ומנויילנת בסופר. לאכול בשר פרה זה כמו להתעלל ולאכול בשר של כלב: זו נבלה וזו טרפה. הרגלים רעים.

ללא שם
18/10/2020 | 00:43

ללא שם
18/10/2020 | 00:46

נתן
18/10/2020 | 01:51

106.
אשתו מגעילה ברמות!!
17/10/2020 | 15:52

105.
עמית
17/10/2020 | 15:50

...מאחד שאכל אצלו את האסאדו

104.
ירון
17/10/2020 | 15:50

103.
ניר
17/10/2020 | 15:37

102.
חיפאי.
17/10/2020 | 15:34

101.
אזרח
17/10/2020 | 15:34

100.
מנשה
17/10/2020 | 15:34

זה היה ברור שזה רק עניין של דקות ספורות מרגע פרסום הכתבה ועד שאיזה טבעוני יחליט להתבטא.br/טבעונים יקרים, תפנימו:
לא תצליחו להפוך את העולם לטבעוני, ולא משנה כמה תנסו.
מה שכן תצליחו הוא לשפר ולחזק עוד את התדמית שלכם כאנשים מטורללים ומוזרים, שלא מפסיקים לנבור בצלחות של אחרים, וחושבים שהם יחנכו את כולם.
אני אוכל בשר, אבל משתדל שלא לחשוב על הרג החיות. יש שיגידו שזו צביעות ויש שיסכימו איתי. ככה אני מרגיש וזהו. ככה טוב לי. אני מעולם לא דחפתי את הראש לצלחתו של אדם אחר וביקרתי את מה שנמצא או לא נמצא שם. שכל אחד יעשה את מה שטוב לו ולא יציק לסביבה. רק ככה העולם יהיה מקום טוב יותר.

ללא שם
18/10/2020 | 00:58

99.
אזרח
17/10/2020 | 15:33

98.
נו
17/10/2020 | 15:29

97.
ללא שם
17/10/2020 | 15:27

96.
ללא שם
17/10/2020 | 15:26

95.
שני
17/10/2020 | 15:26

להקים עסק בבית ועוד בבניין

94.
משה מהמכולת
17/10/2020 | 15:25

93.
יונה ניצן
17/10/2020 | 15:24

92.
אלעד
17/10/2020 | 20:57

91.
omri jai
17/10/2020 | 15:58

היא יודע מפה זה אסדו , אבל מבשלים אל גחלים לפחות שעה וחצי ויותר עד שלוש שעות וזה לא ראיתי , מיצתער asado jugoso

90.
ללא שם
17/10/2020 | 15:58

89.
ללא שם
17/10/2020 | 15:57

ועוד מתרברבים בהצלחה שלהם בזה. זה לא אמור להיות ככה בעידן המודרני.

88.
לאה
17/10/2020 | 20:21

87.
בשר זה טעים רצח
17/10/2020 | 20:20

86.
צער עליך
17/10/2020 | 19:59

85.
שגיא
17/10/2020 | 19:55

84.
צ'ימיצ'ורי
17/10/2020 | 19:37

83.
א
17/10/2020 | 19:33

82.
חזי
17/10/2020 | 19:30

81.
קובי
17/10/2020 | 19:17

נשמח לאכול אצלך כיד המלך ולשלם ברוחב לב גאוצ_talkback_content#39;ו

80.
הייטקיסטית
17/10/2020 | 19:00

79.
מיואש
17/10/2020 | 18:58

ללא שם
17/10/2020 | 22:56

אתה חושב שזה כמו זכויות הנשים/מיעוטים/להטב/ שחורים? שיום אחד ניתן זכויות אדם לאוכל שלנו?br/חביבי כל עוד בשר זה טעים הוא יאכל

ללא שם
18/10/2020 | 01:17

סליחה, התכוונתי פאקינג עזוב אותנו (במילותיך הקלוקלות שלך)

אני
18/10/2020 | 16:45

ללא שם
09/03/2021 | 17:34

זדיין לי מהצלחת מפגר

78.
ללא שם
17/10/2020 | 18:39

77.
אלי קופטר
17/10/2020 | 18:38

ללא שם
18/10/2020 | 01:21

76.
אחד העם
17/10/2020 | 18:32

75.
דניאל
17/10/2020 | 18:25

74.
רונן
17/10/2020 | 18:22

ללא שם
18/10/2020 | 01:21

אביב
19/10/2020 | 10:43

מגיב על תיאור של תעשיית הבשר (אפשר להתווכח על כמה הוא מדויק או לא, אבל טרבלינקה זה די קרוב למציאות) באיחולים נוסח הצהרות של בכירי המפלגה הנאצית למי שטען זאת. אם זו לא תגובת הסתה ולשון הרע, אני לא יודע מה כן. הבעיה היא עם העריכה של ynet שמשתפת פעולה עם זה.

73.
יאיר
17/10/2020 | 18:17

72.
יאיר
17/10/2020 | 18:11

71.
ליאור
17/10/2020 | 18:07

70.
ליאור
17/10/2020 | 18:06

69.
ג
17/10/2020 | 17:52

68.
שבתון
17/10/2020 | 17:50

67.
מני
17/10/2020 | 17:36

66.
מושיקו
17/10/2020 | 17:35

65.
תלמה
17/10/2020 | 17:30

64.
רועי
17/10/2020 | 17:22

כל אחד חייב לדחוף תגובה מלאת רעל, מה קרה?!?!br/אם אין לכם משהו חיובי להגיב תתקדמו הלאה, מדוע כל הרוע הזה בתגובות?

63.
יעל
17/10/2020 | 17:13

62.
אלי
17/10/2020 | 17:11

או שהוא קרא את הכתבה הזאת והחליט לעשות מעשה אייל גולן ולהוריד עוקב.br/האינסטגרם שלך סטנדרטי לגמרי בחור.

61.
בוב
17/10/2020 | 17:09

תנו לבן אדם לחיות תפסיקו לחפש סיפור מכל תזוזה של כל אחד די נמאסתם אם בא לנו להיות צימחונים סבבה אוכלי בשר סבבה

60.
מוסר זה דג
17/10/2020 | 17:09

59.
ללא שם
17/10/2020 | 17:07

58.
תמרה
17/10/2020 | 17:03

העיקר שיש כלב בהית,הכחשה טוטאלית.

57.
מה שחשוב באמת
17/10/2020 | 17:02

56.
איתי
17/10/2020 | 16:58

הלוואי ויפתח מסעדה

ללא שם
18/10/2020 | 16:46

לא מוצא את החשבון

55.
ריי
17/10/2020 | 16:57

54.
אלון
17/10/2020 | 16:56

ללא שם
18/10/2020 | 01:06

53.
ללא שם
17/10/2020 | 16:54

52.
אביטל
17/10/2020 | 16:53

אחרי שאתה פורש ממשרה שכנראה סידרה אותך לכל החיים, br/מה נגיד, רק לקרוא ולקנא

51.
דליה גדליה
17/10/2020 | 16:51

50.
דרור
17/10/2020 | 16:51

49.
ירוןזהבי
17/10/2020 | 16:47

נורא-מבחיל-מזעזע- רק בחברה הדפוקה והמטורפת תרבות "קולינרית" ו"אסטתית"מוגדרת כרצח /שחיטה ושיתוף שאר המין האנושי בגועל הזה. צילום 20*20 סמ של אוד עשן ושרוף. זו התרבות הארגנטינאית במיטבה. פלא שהם מצליחים לגדל רק אנשי כדורגל ?

ללא שם
18/10/2020 | 01:16

48.
מתייפייפים
17/10/2020 | 16:45

47.
שירה
17/10/2020 | 16:44

46.
לא בטוח
17/10/2020 | 16:44

45.
ירון
17/10/2020 | 16:43

ללא שם
18/10/2020 | 11:59

44.
דנה
17/10/2020 | 16:42

43.
Y.
17/10/2020 | 16:41

ללא שם
18/10/2020 | 08:41

42.
פרה
17/10/2020 | 16:26

41.
עגל חלב
17/10/2020 | 16:26

40.
ללא שם
17/10/2020 | 16:26

39.
red
17/10/2020 | 16:25

ללא שם
18/10/2020 | 00:49

38.
תומר
17/10/2020 | 16:22

ללא שם
18/10/2020 | 01:25

37.
בור יהודה
17/10/2020 | 16:22

36.
ללא שם
17/10/2020 | 16:21

35.
דן
17/10/2020 | 16:21

34.
ללא שם
17/10/2020 | 16:20

33.
מוסרי
17/10/2020 | 16:18

32.
ממש ממליץ לך לא לפתו
17/10/2020 | 16:17

31.
יובל
17/10/2020 | 16:15

תשובה למגיב 7 ( לא )

30.
הבונבון
17/10/2020 | 16:14

29.
30 סוגים
17/10/2020 | 16:14

28.
שח
17/10/2020 | 16:14

27.
חי
17/10/2020 | 16:11

26.
ויגן
17/10/2020 | 16:11

ללא שם
18/10/2020 | 08:42

25.
מסעודה המרשלג אברמוב
17/10/2020 | 16:07

24.
קאסה סיידון הגרילים
17/10/2020 | 16:07

גם לי יש מנגל כזה! המנגלים של קלאודיו הכי טובים בעולם!!! br/אם גם לכם בא כזה www.casasaidon.com

23.
טל
17/10/2020 | 16:06

22.
ללא שם
17/10/2020 | 16:05

21.
אחד
17/10/2020 | 16:05

20.
זהר
17/10/2020 | 16:04

19.
קוקו
17/10/2020 | 16:03

18.
דנה
17/10/2020 | 16:02

ללא שם
18/10/2020 | 12:54

17.
לא צריך להגזים
17/10/2020 | 22:30

16.
הדייגת עם ה-IQ הגבוה
17/10/2020 | 21:56

15.
ירון
17/10/2020 | 20:28

ללא שם
18/10/2020 | 04:28

14.
קולוראבי
17/10/2020 | 19:22

13.
טל
17/10/2020 | 17:21

הכל בשביל הכמה שניות הנאה בפה שירדו אח"כ באסלה

ש
17/10/2020 | 18:48

אילן
17/10/2020 | 18:57

הפוך גוטה
17/10/2020 | 19:28

12.
ללא שם
17/10/2020 | 16:46

טעים רצח!

ללא שם
17/10/2020 | 16:52

VOD
17/10/2020 | 19:22

ללא שם
18/10/2020 | 01:15

11.
ללא שם
17/10/2020 | 16:37

ללא שם
17/10/2020 | 17:08

10.
חחחח
17/10/2020 | 16:01

9.
כלכלן חללית
17/10/2020 | 15:46

8.
יעלה
17/10/2020 | 15:42

רפי
17/10/2020 | 16:59

רועי
17/10/2020 | 17:58

שפוי
17/10/2020 | 18:44

7.
איתי
17/10/2020 | 15:42

קרניבור
17/10/2020 | 15:46

יניב
17/10/2020 | 15:56

תעשיית בשר. אנחנו עושים להם טובה וגם נהנים מהם אחרי זה. WIN-Win

מירו
17/10/2020 | 16:15

שחרר אותנו מי שאוהב בשר לא חייב שטיפת מוח מאנשים כמוך

ללא שם
17/10/2020 | 16:19

ללא שם
17/10/2020 | 16:32

אבי
17/10/2020 | 17:01

6.
יצחק
17/10/2020 | 15:32

מסכנים השכנים שלו

ללא שם
17/10/2020 | 15:54

5.
אין דין ואין דיין
17/10/2020 | 15:23

גדי
17/10/2020 | 15:29

השכנים צריכים להתלונן בעירייה ישנה תופעה שכל פלוץ פותח מסעדה או סדנאות בישול בבית זה מתכון לסיכסוכי שכנים

מישהו
17/10/2020 | 16:44

4.
יבמ
17/10/2020 | 15:18

ללא שם
17/10/2020 | 16:45

3.
שור
17/10/2020 | 15:14

ירק
17/10/2020 | 15:20

מבין
17/10/2020 | 15:21

מציע לך להסביר את האגנדה שלך בצורה קצת יותר ידידותית לקהל. ככה אף אחד לא יקשיב לך

ללא שם
17/10/2020 | 16:34

רפי
17/10/2020 | 16:39

שפוי
17/10/2020 | 18:46

2.
א
17/10/2020 | 15:14

בשר איכותי לא הכי קל להשיג בארץ, יש גם את עניין הכשרות בהרבה מקרים

צער בעלי דתיים
17/10/2020 | 15:25

דתיים לא יודעים מה זה בשר טעים. מסכנים

ללא שם
17/10/2020 | 17:08

1.
דייגת IQ אור לגויים
17/10/2020 | 14:28

ואהבת
17/10/2020 | 16:41

תפסיק לדאוג לנו כי ממש הפוך ממך, באור יהודה, אנחנו מכבדים את הגיוון שיש בין בני אדם

ללא שם
17/10/2020 | 16:45

מכמרונית דייגת שדגה
17/10/2020 | 20:06

ללא שם
18/10/2020 | 01:26

לכתוב שטויות

לכל התגובות