
קונספט בהפרעה: איך היה ה"בורגר" במלוכלך של איל שני?
המונה טועם הגיע בנסיעת ספיישל במונית לאכול במלוכלך, דוכן החלות החדש של איל שני בתל אביב. מה כל כך הרגיז אותו שם (אמ:לק - הכל) ומה הוא באמת חושב על קונספטים
לפעמים נדמה לי שקהל הלקוחות בתל אביב כלוא בחוויית משתמש שלא בשליטתו. אני מרגיש שמאכילים אותו שקרים, ככה בקטנה, והקהל לועס את השקר כאילו היה אמת חצובה בסלע.
זה מתחיל עם שם קולע עד כדי פוגעני ולא נעים ללעיסה, וזה ממשיך עם מתקפת תקשורת באלכסון. אחר כך השמועה רצה בעיר, וכולם צועדים אחרי השף - שעכשיו הוא מחלל בחלות - בשביל לטעום את המאכל החדש המדובר. זו בשבילי גם הזדמנות מעולה לטעום יותר ממנה אחת - אני מכיר את המקום הזה, כבר היו שם בחלל הזה הרבה מקומות לפניו, והמקום עבר הרבה גלגולים בשנים האחרונות.
למלוכלך הגעתי עם חברי הירושלמי שלא יודע למצוא חניה בתוך תל אביב, אז כיוונתי אותו לחניה כשרה והזמנו מנה של המבורגר ב-40 שקלים ומנה של פלאפל ב-38 שקלים.
קודם כול נתחיל עם האריזה. מה הקטע עם האריזה המוגזמת? לא דיברו איתנו להפחית קצת בהכל? וכאן זה מתחיל בעטיפת נייר אלומיניום על המנה, אחר כך חייבים גם קרטון עם סימונים למעלה על כל מנה, ואז זה נראה כמו קופסת בנטו יפנית. אחר כך חייבים תיק נייר חום עם ידיות של "וואו", וזה מרגיש כמו העגלות בסופר, שאף פעם לא מצליחים למלא אותן. כל אחד בתורו מגיע לאסוף את המנה שלו לפי השם, ובמיטב המסורת של המזנון - השם שלך נזעק לחלל ואתה מגיע בתורך לאסוף את הכבודה, סליחה, החלה שלך. ועכשיו נעבור לטעם.
החלה היא לא בדיוק חלה רגילה אלא פרוסות של חלה אבו נפחא. ואני אסביר: יש מאפיות בתוך תל אביב שלפי הזמנה מראש יכולות לייצר כל לחם שתרצו. כאן אצל איל שני מדובר על חלה שנראת מהצד כמו פן דה מי (לחם צרפתי), אבל פרוסה ענקית. אם תרצו, זה ממש פרופיל של לחם חלב צרפתי, או חלה עם כותרת מעל.
במבט ראשון נראה כאילו הגענו לאכול את הלחם ולא את מה שבתוכו. זה כמו הפלאפלייה בצפון הארץ שלא כתבתי עליה כי כולם באים לאכול שם בכלל בגלל הפיתה ולא הפלאפל. שם, כולם קונים חצי מנה פלאפל בינוני, ואז לוקחים עשר פיתות הביתה. אבל אנחנו עוד נחזור לפלאפל בהמשך.
ולכן אחרי ההוצאה מהקרטון וקריאת הוראות ההפעלה, כמעט קורס החוצה המילוי מהחלה יחד עם נייר האלומיניום המסכן והדק. גם ככה, החלה לא אשמה, הקונספט אשם, ורק אליו הטענות
מהחלה המדוברת הזאת פרסו לנו שתי פרוסות כמו בכריך טוניסאי. זאת הייתה פרוסה עבה מספיק, כזו ששום דבר, חלילה, לא אמור לדלוףֿ ממנה. הפרוסות היו כל כך עבות, שלרגע נראה לי שאולי יש כאן פרוסות כפולות. החלה מתקתקה, הקונספט מוכר. אל תשכחו שאף אחד עוד לא המציא את הגלגל או את הלחם של שבת.
התחלנו את הארוחה בפתיחת האריזה והתקדמנו לאוכל. החלה, מתוקף אווריריותה, לא הצליחה להחזיק את כבודת האוכל, ולכן אחרי ההוצאה מהקרטון וקריאת הוראות ההפעלה, כמעט קרס החוצה המילוי מהחלה יחד עם נייר האלומיניום הדק. גם ככה, החלה לא אשמה, הקונספט אשם, ורק אליו הטענות.
הזמנו המבורגר, ביקשתי מידיום, אז ביקשתי. אז לא. כתוב בתפריט המבורגר 201 גרם, או במילה אחת כמו שכתוב בתפריט, בורגר. גם את ההמבורגר הם משטיחים מידי, ואולי הגרילמן יודע את זה, אבל אז קיבלנו מדיום וול, שנראה כמו קבב שטוח שלא ידע שהוא צריך תבלינים של קבב בשביל להיות טעים.
כאן אצל המלוכלך משטיחים את הפלאפל כאילו היה חביתת ירק. ולא תוציאו ממני מילה אחת רעה על חביתות ירק, אבל פלאפל ככה זה לעג לרש
במילים אחרות - זה היה קבב בלי אופי, בלי טעם של בשר. בדרך כלל, המבורגר שאין בו קצת מהנוזל המקורי הוא קבב, הרי קבב בדרך כלל לא אוכלים עם דם. ואני אכלתי בחיי המבורגרים משובחים, כאלה שעושים לך צמרמורות ועינוגים בגוף, וכל הרעיון שבו לוקחים בשר משובח וטוחנים אותו נאה בעיניי, אבל ההמבורגר של שני היה חסר אופי. פרוסת עגבנייה במנת המבורגר צריכה להיות דקה, כזו שאפשר לראות דרכה. במקרה שלנו הפרוסות לא דקות. המלפפונים כיכבו, וטוב שכך.
הזמנו גם פלאפל, האבא של האוכל רחוב הישראלי, משפחות שלמות מתפרנסות מגאונות בתחום. שפים של פלאפל - כך אני קורא להם בכל רם וברור - משפרים את מנת הפלאפל שלהם שנים על גבי שנים, עם שלוחות של עובדים לשעבר שפתחו מקומות מקבילים עם ידע מצטבר, כאלה שרק אחרי הרבה שנים למדו, ועוד איך למדו, איך להכין פלאפל. הם למדו את המלאכה על בורייה, וכל כדור פלאפל מלמיליאן. כאן אצל המלוכלך משטיחים את הפלאפל כאילו היה חביתת ירק. ולא תוציאו ממני מילה אחת רעה על חביתות ירק, אבל פלאפל ככה זה לעג לרש.
פלאפל בורגר, ככה קוראים ל-207 גרם של חביתת פלאפל בלי ביצה, או כמו שכתוב בתפריט - קציצת פלאפל גדולה ודרוסה. והיא הייתה דרוסה, ועוד איך דרוסה. לא מספיק טוב לנו פלאפל בכדורים, שלא נתחיל לדבר על אווריריות. כאן הטעם נדחס, ויחד עם הרעיון של פלאפל בתוך חלה, זה רק ממשיך להידרדר.
אתם מכירים פלאפל עם הרבה מידי כוסברה? אז כזה בדיוק הפלאפל כאן. עכשיו תדרסו אותו ותוציאו לו את כל האוויר. לא דוחסים כדור פלאפל אף פעם. עכשיו תטביעו את הכל ביותר מידי טחינה לבנה, והפלאפל ישחה בתוך רוטב טחינה. לרגע חשבתי ששמו לי מיונז על הפלאפל, טעם לא היה לזה גם ככה, החלה כיכבה והייתה הרבה נוכחת שלה בביס. החלה הייתה עבה מספיק בשביל לעצור כל נזילה אפשרית. זה גם קונספט לספוג את הטעמים בחלה, אבל הרגשתי שלא באתי למלוכלך בשביל לאכול חלה ספוגה באמצע השבוע.
לסיכום, 201 גרם של בשר לא שווה 40 שקל, אף פעם, אפילו בתוך חלה בפרוסות. 207 גרם פלאפל לא אוכלים שטוח או דרוס או מעוך או לא בצורת כדור - והנה לכם עוד פריצת קונספט: אף פעם לא בתוך חלה.
אי אפשר לנצל את הקהל ולהמשיך להמציא את גלגל הקונספטים שוב ושוב. אם אתם אוהבים מנות בלי אופי, או אם אתם חייבים את המילה בורגר מחוברת לכל מנה שאתם אוכלים, אז תאכלו אותה רק פעם אחת ודי. אם לא, אז תחסכו מעצמכם גם חוויה חד פעמית בשם כל הקונספטים התל אביביים. ורק דבר אחד לא הצלחתי להבין בסוף - איפה קונים את החלה השלמה הזאת.
בידיוק מה שרשמתי בכותרת
כל עוד יש טמבלים האיש ימכור להם. לגופו של ענין איל שני שף סוג ב עם כשרון שווקי.
הוא המזנון מאז 2013. חרטטן בלתי נלאה שלא מבין כלום באוכל. הזמנת המבורגר מדיום וקיבלת מדיום וול? ההבדל בין קבב להמבורגר זה שאין לו את הנוזלים המקוריים? WTF איזה תבלינים אתה מחפש בהמבורגר? מה נסגר עם מי שנותן לך לכתוב?!?
כמו ברשת אגאדיר שאם מזמינים מעל 100 ש"ח מקבלים 50 ש"ח הנחה באתר, בזכות כרטיס מועדון של מזרחי טפחות.
עיר שמונעת מכלום. מתמלאת באנשים שהופכים להיות חלולים ככל שהם גרים שם יותר זמן, כי הם פשוט לא מחליטים. מחליטים בשבילם מה נכון מה לא והם רצים כולם לעמוד בתור בשביל פיתה. אין להם דעה ומזיזים אותם ממקום למקום, כמו בובות, ממשרד הייטק אחד לאחר גורמים להם לחשוב שקנו את עולמם.הפתטיות במיטבה.
ומה שמוגש שם זה השם והאגו של שני ולא אוכל.
לחם לחם מאפיית העיר מכינה את החלה
האיש לא רק שף גדול הוא גם איש עסקים שעושה כסף . תמיד יהיו מפרגנים ותמיד יהיה מי שצובט לו אז .. בהצלחה לך מר שני .
אני לא בן אדם של קונספטים, אבל ההמבורגר הזה בחלה הרכה הזו פשוט מושלם, ושלא נדבר על הצ׳יפס! אחד הטובים שטעמתי, בחיי, הזמנתי מהמלוכלך כבר 5 פעמים בחודש האחרון מרוב שטעים. אין לי שום רווח מלהגיב כאן חוץ מנטו לפרגן מכל הלב למסעדה עם אוכל מצויין שמקווה שתישאר.
אפילו במקדונלדס היית משלם 60 שח במינימום. אם אתה משווה לאחרים תשווה גם במחירים. הפלאפל מוגזם לחלוטין בזה אני מסכימה. זוהי מנה ניו יורקית שקונה את האמריקאים ולא את הישראלים. היה עדיף אם היה מוותר עליה.
תל אביבים נאיביים וחסרי מושג. מגיע לכם
Before the patty was in a bun it was in sliced bread. So if anything this is a real Hamburger.
יתכן שהוא גאון בענייני אוכל אבל בעייני הוא שרלטן קשקשן ורודף בצע. אחרי שבדקתי פעם אחת ( לפי מספר שנים ) : 70 ש"ח למנת המבורגר בפיתה 160 גרם, אין לי שום חשק לקנות. מאז ששאלתי על המחיר לא קניתי ולא אקנה ממנו כל עוד ימשיך לנסות לשכנע את הקהל שהוא מוכר מוצר איכותי. יש מאות ואלפי דוחני רחוב ומסעדות שמוכרות כמעט בחצי מחיר מותר איכותי ברמה גבוהה מאוד.
יש מספיק המבורגריות שמתמחות באיך שצריך להיות המבורגר - בלי חלה, בלי דברים מוזרים. קציצה נהדרת, לחמניה נהדרת, צ'יפס נהדר. זהו.
אייל שני יותר מידי, אבל לפני שבועיים הזמנתי, ואפילו במשלוח, שזה בפני עצמו פוגע בטעם, את המלוכלך שלו עם הבולונז, 10 דקות אחרי זה שלחתי בקבוצה לכל החברים שהם חייבים לאכול את הדבר הזה, זה היה בין אם לא ההמבורגר הכי טעים שאי פעם אכלתי, מה לעשות... עם כל השנאה לפלצנות והאהבה להמבורגר הרגיל, שזה טעים זה טעים
ילא בדיוק מעורר תאבון. שנית. גם אני שנאת שמועכים את הפלאפל. למה? זה משנה את הטקסטורה והופך את האוכל למגעיל. אייל שני צריך לכתוב טור שבועי על אוכל בעיתון הארץ, המסעדות שלו הן שוד לאור יום. שומר כספו ירחק.
קשקושים כולכם יודעים שאתם קונים שיר, סלב, חוויה. תורידו את השיוך ותקבלו פשיטת רגל בחודש;)
האריזות מדוייקות והלוואי שכולם היו אורזים ככה. מבחינת הטעם? מי שאוהב אוכל רחוב צריך ללכת למסעדות שמתאימות לאוכל רחוב. ומה אפשר לעשות - המבורגר זה לא אוכל רחוב.
איזה שקרנים
בגלל זה החולדה עדיין שם
אני לא מכיר המבורגר מבשר טרי (לא מדבר עם קציצות נוסח ברלין בר"ג או פופה שהיתה ביפו) שעולה פחות ממינימום -35 ש"ח, אני אשמח עם קובי רובין היקר או כל מגיב פה יכוונו אותי לאחד כזה.... זו בדיחה שהוא כותב על המבורגר ב-40 שהוא אף פעם לא שווה את המחיר (שוב שיראה מקום זול יותר במרכז הארץ, אני חותם לו שאין, גם בלי להיות "פלצן" כמו אייל שני) ולא מדבר על פלאפל ב-38 שקל!!!! שזה מחיר שערורייתי ברמות. אי אפשר לקחת את הכתב הזה (אפילו בחצי) רצינות
לא לשכוח איך שני האפס הזה התפאר שמכר ברוסקטה עגבניות שעלתה לו 2.5₪ בארבעים ושמונה שקלים. איזה עם דביל.
זה תל אביב וכמו בתל אביב אוהבים השחלות
חדר עלוב ונוסעים בקורקינטים או באופניים על המדרכות וללא מסיכות. עיר איומה. ואני גרה בה.
40 שקל 200 גרם המבורגר לא משתלם בכל הרשתות אגאדיר bbb בלאגן מוזס ועוד הרבה תשלם יותר החלה נראית אש ופרוסה עגבניה צריכה להיות דקה מאיפה אתה ממציא את זה
ההמבורגר חה על הפנים
מרוב תלונות לא רואים את הטרוניה!!! תרגיע קצת.כל הסיפור עם הפלאפל.מה עכשיו מציק לך שרוצים לשפר פלאפל,שילדים מתקנים גירסאות של פלאפל מבוגרים,שעובד משנה טעמים כשהוא פותח מקום לבד.אם אתה מחפש את אמא,תמצא אותה אצל אמא.יש אנשים שלא עומדים יפה במסע הטעימות,יותר טוב שלא יצאו מהבית.לך לאמא תוציא גזים אחרי הרץארוחה,ותפסיק להתלונן.אין חלון.אבל יש טעם,יש אפשרויות בחירה,אין פה שקרים ובכוונה למעלה.מה רודף אותך!???
לכל מי שטוען שרק מטומטמים הולכים אחרי ביבי, בא אייל שני והשותף הפרסומאי השקרן שלו ומוכיחים שמטומטמים לא רק אצל ביבי
201 גרם המבורגר, זה אייל שני, כולם עושים משקל עגול וכדי להיות מקורי כי האוכל זוועה אז נתחכם בשטויות ובניפוחי שכל וכולם יחשבו שאי איזה שף דגול, מזל שיש תל אביביים פלצנים שכדי שיוכלו להגיד "אכלתי אצל אייל שני" ישלמו מחירים מופקעים על אוכל זוועתי.
כשבאים טעונים על משהו שלא קיים "פלצנות תל אביבית" במקרה הזה, אי אפשר להנות משום אוכל בעולם. לך תחזור לכתוב על בגט עם סלטי מיקי למינהם ותגיד שזה הכי טוב בעולם ;-) שלא יעבדו עליכם
אם שני הולך על חלה לפחות שילך יותר בגדול על ההמבורגר -50 שקלים על 300 גרם זה ירוץ.
אייל שני חייב לחשב מסלול מחדש עם המלוכלך, היא זה פשוט נורא. הקציצה סתמית, החלה נקרעת והכל נופל. בגדול לא טעים, לא מגרה ואין טעם להזמין שוב. סתם
אייל סרב לתת חינם או לשלם על הכתבה אז קיבל בראש .בדקתי פעם המלצה של המונה והבנתי את הקונספט .אני לא מחובבי שני .
הגישה שלו לאוכל דוחה, וכך גם השם הנורא הזה שמעיד אולי על המקום לא נכנסתי ולא אכנס למסעדות שלו שיבושם לו ולמי שאוכל שמה
אם הבשר זבל, אז ברור שזה יקר
אייל שני הוא פלצאן גדול ומשחק אותה שף גדול כשבפועל הוא רחוק מאוד מזה !!!
לקחת אוכל רחוב עממי שאמור לעלות שקלים בודדים ואז לארוז אותו בעטיפה מפונפנת ולגבות עליו 40-50 ש"ח... פיצה, סושי, המבורגר, זה מזון מהיר ועממי שלא אמור לעלות עשרות שקלים.
ופלצנות אף פעם לא עושה לי תיאבון. גם כל נושא האריזות מזכיר לי את הבדיחה: זונות עדיין אין לנו אבל איך השירות?
ממש דוחה
חבל , פספוס גדול ומזיק לשמו הטוב כאשף אוכל הרחוב ..יוחזר המזנון לאלתר !
תודה על הכתבה ... עכשיומחייבב המבורגררר ;)
המונה צודק. טעמתי מנות במזנון - והיה נהדר , מנות הבורגר שלו לעומת זאת - בלתי אכיל. רוצים המבורגר שלא תשכחו ממנו? מולי בלומס מול מלון דן בתל אביב. פאב אירי קטן עם ההמבורגר הכי טוב בארץ
לגבי הפלאפל אתה ממש צודק
עוד לא אכלתי במלוכלך אבל נראה כבר על מה הדיבור הנגוע. (או המלוכלך)
עשית חשק לקנות את המלוכלך הזה!
אייל שני יודע להכין אוכל ברמה גבוהה, אבל הוא למד על בשרו שמזה לא עושים כסף ואפילו פושטים רגל. אז בלית ברירה הוא הפך לרמאי עם יחסי ציבור. חבל.
כנראה שני הגאון בחר בשם "מלוכלך" בכדי לבחון האם שם דוחה ואוכל דוחה יעירו מישהו או שיאפשרו להמשיך להסתלבט על לקוחותיו הנאמנים...בושה
מזלזל בלקוחות נקודה
מי שמאמין שהמבורגר או פלאפל במחירים כאלה שווה שיבושם לו מי שרוצה לומר שאכל אצל שני שיבושם לו מי שמחפש אוכל בו התמורה שווה את המחיר יש מקומות רבים חסרי יחצנות ובמחיר שווה לכל כיס
מקווה שאיל מתיחס לביקורת שהוא מקבל
חחחחחחחחחחחחח קול רם וברור!
סוף סוף מישהו כותב על הקונספטים העלובים, שכל הקהל רץ בהמוניו על עיוור ומהלל ללא סיבה. לפעמים ויותר מידי פעמים המלך באמת עירום.
שף יחצן
מישהי צריך לממן את הקעקועים של אישתו....
אולי הם קונים את הקציצות ממקדונלדס וגורמים לך ללשם כמו במסעדת מישלן
שוב, אתם חלק מהעדר, שהולך נגד אחד ההמבורגרים הכי טעימים שאכלתי בעיר. אין לכם מושג בכלום מלבד "מה שאחרים אומרים". מישהו שאל את דעתך על סוסו? מאז שהתחילו להגיע אליו אנשים מחוץ לעיר - התל אביבים השתגעו,לא יכלו לקבל את זה ומבחינתם הוא הפך להמבורגר נחות. רק תבינו עם איזה אנשים אנחנו חיים בעיר הזו, אלו הדברים שמניעים אותם, הטרנדים ומה יגידו הכוסיות. צביעות.
לא עובד שניה בתור לשום דוכן ומסעדה. בטח לאוכל יקר ללא הצדקה.
חחחח
שבשביל ההמבורגר הזה מישהו חווה חיים שלמים של סבל ומת בצורה איומה. ולא, אני לא "אצא לכם מהצלחת" כל עוד אתם מכניסים לשם מישהו אחר
אני חשבתי כך
מנות מגעילות
המבורגר מעולה. אני מקוות שהמונה הטועם מבין בנהיגה יותר ממה שמבין באוכל.
פעם גאון פעמיים שרלטן.
אין בין זה לאוכל איכותי דבר וחצי דבר
במחירים מופרזים ומתגאים בזה, חוסכים עלויות במסווה של איזה יצירת אומנות קולינרית. בזמן שיש כמה מטרים מהעסק שלהם עסק של אוכל רחוב עם מסורת של כמה עשרות שנים במחירים שפויים, עד מתי ישראלים יפרנסו את מי שלא צריך...
העיקר לרשום חחחחחח
some places will even ask 2-3$ for a burger.
נראה כמו מנה של ארומה
תוציא כבר את האצבע. כולה ביקורת על אוכל.
חלאס כבר עם השגיאה המאוסה הזאת, חמורים!
עשוי מספיק!
לא קונה את זה
מי קבע שהוא שף ולא ברור לי איך קובעים ומי קובע מי שף ומי לא .האם זה עח סמך לימודים אקדמאיים
כמו כן תור למיון לב כלול במחיר, אבל לפחות זה זול (או יקר אם מחשיבים את עלות הצנתור)
האיש והבלוף לא ברור איך הפשפש עלה למעלה
מה עשו מאוכל,כמה שיעמום,כמה חומריות.
השף הנל אלוף בהטעיה ובלוף וזה הולך אצל התמימים חבל
במסגרת תוכנית טלויזיה על פיצות, אייל ביקר במאפיה והכין שם את הפיצה שלו. תוך כדי ההכנה הוא לקח עגבניה ובמקום לחתוך אותה בסכין הוא נגס בה ושם את הנגיסות מתוך פיו על הפיצה. פשוט דוחה ברמות. הוא כנראה אוהב שאחרים אוכלים אחרי הלכלוך שלו.
זה אמיתי הדבר הזה ? איכס :{
מדורס הפלאפלים וממציא החציל הדרוס. מסיבה מאוד פשוטה: אני לא מתקרב למיזמי האוכל ההזויים של האיש שכוחו בעיקר בהזיות מילוליות.
מעולם האוכל שלו לא היה ואוו. הוא גובה כסף על השם שלו ועל הקופירייטינג ואנשים ממשיכים לאכול אוכל בינוני שלו עטוף בעטיפה נוצצת. מילא היה בזה באמת אפקט ואווו כמו אצל שפים אחרים כמו חיים כהן מאיר אדוני ויוסי שטרית.
המבורגר מלוכלך זה מונח אמריקאי רווח בעיקר בשיקגו אבל גם ביתר ארה"ב ושם כמובן לא משתמשים בחלה.... בלי קשר אני מסכים עם כל מילה בביקורת הזמנתי והיה דוחה, אגב הפיתה של אייל במזנון דווקא מאד טעימה.
Sloppy Joe השם באנגלית יוסף המרושל לא המלוכלך.
היה מעולה, טעים לא מאמינה לכתבה הזו. ואין לי שום קשר לאייל שני. אני מאד ממליצה!
את(אתה,אתם) לא יכולה לכתוב שאת לא מאמינה לכתבה ויחד לומר שאכלת שם..תלמדו לשקר
חחחה
אנשים משועממים
לפי דעתי הטועם לא היה בכלל במזנון אלא כתב את הביקורת בבית. הנייר סובל הכל. ההמבורגר מעולה והאריזה מצויינת. אולי יש לו בעיות תפקודיות עם הידים.
אייל שני שף של יחסי ציבור לא של אוכל. מלא אוכלים אצלו וכולם מרגישים פראיירים אז אולי כולם צודקים ואתה טועה? ו"שף" שלוקח 38 שקל על פלאפל צריך לשבת בבית , לא במסעדה כי זה עקיצה של אנשים .
עדר בכל דבר
בינתיים אתה חי על הגב של "העדר" הזה.המס שכל אחד בעדר שווה פי 3 מהברוטו שלך(כנראה גם יותר). סע לשלום
מאוד אוהב את האוכל שלך. אני חושב שהבחירה של הלחם לא נכונה. יהיה מעניין לראות אם חלב מתוקה אמיתית של שבת
אני לא זוכר אי פעם ביקורת שלילית על מקום כלשהו שהמונה טעם. גם כשהוא היה בערוץ מתחרה. אמנם לא אכלתי את המלוכלך, אך נורא מוזר שהוא מרגיש בנוח לקטול את אייל שני. כנראה זה נובע מהעובדה שמדובר ברשת עם גב כלכלי.
המלך הוא עירום
ולשמוע אותו יותר. מאיפה נפל עלינו העונש הזה?
הולכים אחריו כמו עדר ...
האוכל במזנון של אייל שני הוא טעים ברמות ולא יקר. מסכים שהמלוכלך לא הכי מוצלח אבל המזנון זה אחד הדברים הטעימים!!
באוקיינוס בירושלים היה נהדר כי שם לא היה דאוין. מאז הכיוון כלפי מטה. כל הכבוד למונה
הסיעה במונית משולה ליציאת מצרים או אפילו לעגבניה שהתגלגלה לה מן הקופא ונפלה על הריפה וכל המיץ שלה נמרח על הריפוד
האוכל במקום נוראי ולא מוצלח אבל אם כל המנה מורכבת מהחלה,המבורגר, האיולי והירקות והמקום מתגאה האיולי המיוחד והמפורסם שלו אי אפשר לכתוב טור ביקורת באתר מהמובילים בישראל אחרי שלוקחים את המנה בלי איולי. מגוחך.שקול אם היית לוקח חלה בלי המבורגר וכותב על זה את הביקורת. הביתה