כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
אוכל מוכן לפסח בתל אביב ובמרכז
הבסטה
המסעדה שבשוק הכרמל מציעה תפריט מיוחד לפסח שניתן להזמין ולאסוף או לקבל במשלוח הביתה. התפריט כולל מנות כמו חזרת, חרוסת, כבד קצוץ, מטבוחה פיקנטית, מרק עוף וקניידלך, גפילטע פיש, חריימה דג, תבשיל לחי עגל בפקיילע (150 שקל, מנה לזוג), לשון בקר ברוטב פטריות, קינוחים ועוד.
השומר 4 תל אביב, הזמנות באתר או 03-5169234
באלאדי שיק
האוכל המוכן לחג של מסעדת באלאדי שיק של ארז קומרובסקי וחנן עזרן מגיע בסירים מסורתיים יפים ועם דף הוראות לחימום - מכניסים את הסיר לתנור לחימום לפי ההוראות ומגישים אותו ישר לשולחן. קומרובסקי יצר תפריט אוכל מוכן לחג הפסח שמדבר את הגליל אבל עם השיק והסטייל של תל אביב עם כל מה שיש לקולינריה המקומית להציע: מצד אחד המטבוחה החריפה או סלט הפלפלים המרוקאי של אמא של חנן, ומצד שני כבד קצוץ, גפילטע פיש או מרק קניידלך וסלט ביצים; מרק פול ירוק מרוקאי וחזרת חריפה של אשכנזים.
יש סלטים וממרחים שאפשר לאכול עם המצות בתחילת הארוחה כמו קרם פלפלים אדומים ופלפל סודני, חצילים שרופים עם עגבניות מדורה וטחינה גולמית, מנות פתיחה כמו סלקים צבעוניים צלויים בסירופ רימונים או סלט פאטוש בוינגרט סומק ויש גם אפשרות להרכיב ארוחה בסגנון מסוים עם בחירת מנות מדויקת.
המנות נעות בין ביתיות לחגיגיות: סיר ממולאים טבעוניים (180 שקלים); פילה סלמון שלם צלוי עם פלפל מעושן, דבש ועשבים (34 שקלים ל-100 גר'); סיר צלי כתף בבצלצלים ודלעות (190 שקלים); סיר קציצות דגים ברוטב עגבניות שרופות ואריסה (180 שקלים) ועוד.
הזמנת אוכל מוכן בפסח דרך האתר
גרקו
לרגל חג הפסח וליל הסדר מציעה גרקו דלי, המעדנייה של מסעדת גרקו של המסעדן צביקי עשת, תפריט חגיגי בסגנון יווני וים תיכוני. המנות ישלבו קלאסיקות משולחן החג המסורתי עם טוויסט יווני ומתבססות על חומרי גלם אביביים.
בין המנות: מרק עוף, לימון, שמיר תפוחי אדמה וקרי עוף צלוי; סלט ביצים בצל ירוק ושמיר; חזרת יוונית של סלק - חרדל גרגירים, שום קונפי ושמיר, אגוזי לוז, חומץ יין אדום ושמן זית; לברק שלם בחמאת עישבי תיבול ואוזו עם קונפי שומר ובצל ועוד.
ניתן לרכוש גם קינוחים משפחתיים או אישיים, יינות, אוזו, קוקטיילים ואלכוהול יווני. בנוסף, מציעים במעדנייה מארזי מתנה וחג לאורחים ולמתארחים, כלים מהמטבח היווני, מחבתות, קערות, וכדי אלומיניום וחרס ועוד.
צבי גרינברג 25 אזורי חן תל אביב
סוליקה
במעדניה של אבי ביטון מציעים לחג הפסח את כל מה שתצטרכו לשולחן החג. לרגל החג המעדניות מציעות תפריט חג ובו שפע של סלטי פתיחה, מנות ראשוניות, עיקריות מבוססות בשר, עוף דגים ותוספות, גם לרגישים לגלוטן.
בין הסלטים והמנות בתפריט: סלט המטבוחה של סבתא סוליקה, פלפלים חריפים, גזר מרוקאי, סלקים צלויים, סלט ביצים, סלט תפוחי אדמה, כבד קצוץ, לביבות פרסה בלקניות, מחמאר מרוקאי מוגש באינגליש קייק, קונסומה עוף וקניידלעך, גפילטע פיש, אורז עם בצלים מתוקים פירות יבשים שקדים ועשבי תבלין, אסאדו עגל בציר בקר ומרקחת בצלים מתוקים, נתחי פילה סלמון עסיסים עשויים בגריל ברוטב מיסו מסורתי, קציצות דגים מרוקאיות עם עשבי תיבול מבושלות ברוטב עגבניות כוסברה פלפלים, טנזיה של קציצות טלה ועוד (17-390 שקלים).
ההזמנות יסופקו בערב החג, בין השעות 8:00-17:00. מינימום הזמנה: 250 שקלים.
הזמנות באתר ובטל' 03-9595525
עמיתה
במאפיית הבוטיק של האופות מיכל בוטון ואנה שפירו, תמצאו אוכל מוכן כשר לפסח - שהוא לא רק פחממות. בתפריט: עוף טנזניה, רוסטביף, מרק עוף עם קניידלך, צימס, חרוסת, כבד קצוץ, גפילטע פיש, סלט עשבים וגם אורז צהוב.
דרך שלמה 10 תל אביב, 054-8761616
דליקטסן
בדליקטסן, המעדניה של רותי ומתי ברודו מקבוצת R2M מציעים אוכל מוכן, מוצרי בייקרי, גבינות, יינות, כלים לבית, פרחים ועוד. לכבוד החג, ניתן להזמין מנות קלאסיות של גפילטע פיש, חזרת, כבד קצוץ וקציצות דגים וגם מנות חדשות, קינוחים מותאמים לפסח, יינות ועוד.
בין הארוחות המוכנות ניתן למצוא "ארוחת פסח מזרח אירופאית" - ארוחה לששה סועדים הכוללת כבד קצוץ, צנצנת חרוסת תמרים, צנצנת חזרת אדומה, 6 קציצות גפילטע פיש, סלט מלפפונים, סלט חצילים במיונז, סלט תפוחי אדמה, מרק עוף, קניידלך, צימעס, 6 יחידות שוק אווז קונפי עם תאנים בחומץ, פירה תפוחי אדמה, שעועית ירוקה וצהובה ולבבות חסה בויניגרט. "חבילת חובה לליל הסדר" עם גפילטע פיש, מרק עוף צח, קניידלך, כבד קצוץ, חזרת אדומה, חרוסת תמרים וחבילת מיני מצות.
אפשר להזמין באתר או 03-9681010, לאיסוף מחנות המפעל או במשלוח עד הבית
הו מאמא
מסעדת הו מאמא המתמחה בבישול ביתי מציעה תפריט אוכל מיוחד לפסח ובו מנות עיקריות, תבשילים, תוספות, סלטים, ממרחים ועוד, המתאימים לכל סוגי הסועדים עם מגוון תבשילים מסורתיים מכל העדות, מנות טבעוניות, צמחוניות, בשריות וללא גלוטן.
לדוגמא: עוף מפורק במילוי טלה ועדשים שחורות עם זעתר ובצל מקורמל בראס אל חנות; טאג'ין אוסבוקו בבישול ארוך עם משמשים דלעת וירקות כתומים; מרק ירקות צח עם קניידלעך ביתיים; סינטה ממולאת מנגולד ותערובת בשר עם פירות יבשים (150 שקלים לק"ג); כרעיים בהדרים וסילאן; קציצות דגים ברוטב לימוני חמצמץ ועוד. מומלץ לבצע הזמנות לחג מראש.
הזמנות בסניפים בתל אביב, באתר או *5129
THE LUX
ב-THE LUX, מטבח שוק עונתי הממוקם בשוק צפון, מציעים תפריט חג ללא בשר הכולל סלטים, תבשילים, לביבות ירק, ממולאים ודגים, כאשר רוב המנות אפויות, צלויות, מבושלות או מאודות, ללא תוספת סוכר וללא קמח.
בתפריט: מארז 5 סלטים (סלקים ואגוזים, באבאגנוש, ענני כרובית חגיגית בסלרי והדרים, סלט תפוחי אדמה ועוד) ב-375 שקלים, לביבות פרסה (6 יח' ב-42 שקלים), דג לבן טרי ברוטב חמאת עגבניות ומנגולד (4 מנות ב-178 שקלים), גפילטע פיש (6 יח' ב-82 שקלים) ועוד. משלוחים באזור המרכז.
הזמנות באתר
אווה סאפי
אווה סאפי המרוקאית של נווה צדק, החלה לקחת הזמנות לאוכל מוכן לפסח הכולל סלטים, תוספות, עיקריות ומאפים כשרים לפסח.
בין המנות: חרוסת, חציל מטוגן, תבשיל ריאות (79 שקלים), דג מרוקאי עם פול (39 שקלים); לחי עגל בבישול ארוך (50 שקלים ל-100 גרם); פלפלים ממולאים (21 שקלים ליחידה); קציצות בקר עם כרפס (9 שקלים ליחידה); אורז מתובל עם בצלים מתוקים, פירות יבשים ועשבי תיבול (48 שקלים ל-500 גרם) ועוד. מינימום הזמנה: 250 שקלים.
השחר 8 תל אביב, 054-2533348
אוכל מוכן כשר לפסח ברחבי הארץ
האפיסרי
המעדנייה הכשרה של השף אביב משה מתמחה בבישול ביתי, וככזאת היא מציעה תפריט אוכל מיוחד לפסח ובו מנות עיקריות, תבשילים, תוספות, סלטים, ועוד, המתאימים לכל סוגי הסועדים עם מגוון תבשילים מסורתיים.
בין המנות המוכנות לחג: כבד קצוץ (11 שקלים ל-100 גרם), גפילטע פיש (14 שקלים ל-100 גרם), ממולאים (15 שקלים ל-100 גרם), חזרת (9 שקלים ל-100 גרם), מטבוחה (8 שקלים ל-100 גרם), בשר ראש בנוסח חורשט סבזי (24 שקלים ל-100 גרם), צלי בקר ברוטב פטריות (27 שקלים ל-100 גרם), קציצות ברוטב לימוני (14 שקלים ל-100 גרם), עופיון ממולא באורז פסטיה (119 שקלים ליחידה), כרעים ברוטב הדרים דבש (34 שקלים ל-100 גרם), עוף בגריל (89 שקלים ליחידה), דג סלמון ברוטב קרמל, סויה ולמון גראס (48 שקלים ל-100 גרם).
שושנה דמארי 10 נתניה, מתחם פיאנו סנטר, 09-9708888
Daily Kitchen
אתר הארוחות המוכנות מקבוצת "מבושלת" מציע לקראת החג מארז ארוחות כשר הכולל 7 סוגי מנות שף המתאים ל-5 סועדים, וכולל סלמון בליווי ארטישוק לימוני, פילה אמנון ברוטב ירקות, אסאדו בקר ברוטב בסגנון טריאקי, צלי בקר, נתחי פרגיות בצ'ילי וירקות, פרגיות ממולאות בנוסח השף, כרעיים ברוטב פירות יבשים. משלוח חינם לכל חלקי הארץ.
הזמנות באתר או בטל' 8050*
יאמי
אתר הבשלנים יאמי מציע ארוחות פסח מוכנות ומארזי השלמה לשולחן החג, עם מנות שבושלו על ידי מגוון בשלני האתר.
באתר אפשר למצוא מנות ראשונות כגון כבד קצוץ, חריימה, מרק צח וקניידלעך, מנות עיקריות כמו אסאדו מעושן, סלמון, קציצות בקר, ממולאים ועוד, תוספות וקינוחים. בנוסף ניתן להזמין מארזי מנות ראשונות, מארז תוספות וסלטים ועוד.
הזמנות באתר Yummi
אל טראס
שף עלאא יעקובי משיק באל טראס, מסעדת השף הערבית בהרצליה פיתוח, תפריט ספיישל לזכר קורבן הפסח שבמרכזו כבש. מנת הכבש של עלאא מבוססת על מתכון משפחתי שעובר מסבתא לאמא שנים רבות.
בין המנות: 1/2 ק"ג כבש ספריבס או צוואר, שתי צלעות ומח עצם מלווים באורז עם שקדים קלויים וירקות צלויים; מנת קילו ספריברס או צוואר כתף, 3 צלעות ומח עצם מלווה באורז עם שקדים קלויים וירקות צלויים; מגשי ספיישל במשקל של 2-3 ק"ג הכוללים צוואר, ספריבס וכתף, מלווה באורז עם שקדים קלויים וירקות צלויים, מתאים לכחמישה סועדים.
רמת ים 50 הרצליה פיתוח, 09-8781716
כפות תמרים
במסעדה שבקיבוץ הדרומי בכניסה לעיר אילת, מציעים תפריט קייטרינג ומשלוחים לפסח עם מנות כמו ירכי עוף ממולאים פירות יבשים, פילה סלמון, דניס שלם עם עשבי תיבול, גפילטע פיש, קציצות דגים ברוטב מזרחי, ממולאים בשריים וצמחוניים, נתחי בקר מוקפצים, כבד עוף ברוטב פטריות ובצל, נתחי סינטה ועוד. אפשר להזמין משלוח או לבוא לאסוף.
קיבוץ אילות, 054-5875049
קיזלר
השף הוותיק איתן קיזלר מחיפה יכין שלל מנות לשולחן ליל הסדר שיחסכו את הבישול וההכנות, ביניהן: גפילטע פיש קלאסי בנוסח מזרח אירופאי; חזרת אדומה בייצור עצמי; קניידלך; פילה דג לברק ברוטב ג'ינג'ר והדרים; ביף בורגניון צלי עגל ברוטב קלאסי; פרגיות ממולאות בבשר ברוטב עשבי תיבול פרובאנס ועוד. בנוסף יימכרו סלטים במשקל: חצילים שרופים על האש; סלט כרוב עם שומשום וצ'ילי; חציל גרוזיני בתנור בתחמיץ לימון ואגוזים; סלט תפוחי אדמה בויניגרט ועוד. בהזמנות מראש.
השומר 28 חיפה, 052-4430202, כשר
ג'אי ג'אגנאת'
עופרה וליאב ראובן מהיישוב צוקים הגיעו לפני חמש שנים לערבה התיכונה הישר מהודו שם חיו שבע שנים. כשחזרו לארץ החליטו להנגיש את המטבח ההודי והתאימו את התפריט לחיך הישראלי, בו ניתן למצוא מנות כמו אידלי, סמבר, דוסה, פאלק פניר, טאלי, צ'פאטי, קינוחים ועוד, וכל המנות מנות טבעוניות מתוצרת בית.
המנות בפסח כשרות וניתן להזמין גם אוכל צמחוני, לקחת אוכל ארוז ומוגש בכלים חד-פעמיים מתכלים, או להזמין משלוח לחדרי האירוח בערבה התיכונה.
ליאב ועפרה 050-2395222
הבית ההודי
דורית בן שמואל מבשלת אוכל הודי צמחוני, טבעוני ואותנטי על פי שיטות בישול ומתכונים שעוברים במשפחתה במשך דורות.
התפריט לחג הפסח כשר ומתאים לאוכלי קטניות, בין המנות: ד'אל טאד'קה - נזיד עדשים כתומות ארומטי, צ'אולי - תבשיל לוביה ברוטב פיקנטי, פניר טיקה מסאלה - קוביות גבינת פניר תוצרת בית ברוטב עגבניות, נאורטן קורמה - תבשיל ירקות עשיר על בסיס חלב קוקוס, פאלק פניר ברוטב על בסיס תרד ועוד. אפשר להזמין מגש טאלי מחולק לחמש המכיל טעימה ממגוון המנות.
הזמנות 054-2471434
אל באבור
מסעד אל באבור והשף חוסאם עבאס משיקים תפריט חגיגי עם מנות בשר וסלטים לשולחן החג: צבר ממולא עם אורז וצנובר (300 שקלים); כתף ממולא עם אורז וצנובר (300 שקלים), עלי גפן (50 שקלים), עכוב (40 שקלים), עולש בר (50 שקלים), שש ברק (40 שקלים), קובה ניה (40 שקלים) וקישואים עם יוגורט ובשר (40 שקלים).
כביש 65 אום אל פאחם, 04-6110691
קובבא
לכבוד החג אתר קובבא יוצא במבצעים מיוחדים למזמינים: בקנייה ב-300 שקלים ומעלה מקבלים סלט במתנה, בקנייה ב-500 שקלים ומעלה מקבלים סלט ומנה עיקרית לבחירה במתנה ובקנייה ב-1000 שקלים ומעלה מקבלים סלט, מנה עיקרית וקינוח במתנה.
בין המנות: 6 יח' גפילטע פיש עם חזרת (97 שקלים); חרוסת ביתית (33 שקלים ל-250 גר'); מרק קניידלך (107 שקלים ל-2 ליטר מרק עם 8 יחידות קניידלך, ניתן להוסיף שוקי עוף ב-8 שקלים ליחידה); צלי בקר ביין בבישול איטי בתנור בתוספת תפוח אדמה ובטטה מנה זוגית (119 שקלים); תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר בקר ברוטב עגבניות או לימון (6 יח' ב-98 שקלים) ועוד.
הזמנות באתר
מרינדו
ברשת הקצביות מרינדו הלכו על הכוכב של הפסח – טלה: השנה מציעים לפסח נתחים מתובלים שמוכנים לכניסה לתנור. בין המנות שתוכלו להכין יש השנה רוסטביף טלה בשמן זית ועשבי תיבול (149 שקלים לק"ג); שדירת בייבי ריבס טלה בטריאקי (99 שקלים לק"ג); שוק טלה שלמה מוכנה עם כיס למילוי (122 שקלים לק"ג); אוכף טלה (פילה וסינטה) (199 שקלים לק"ג) וכתף טלה שלמה במרינדה (116 שקלים לק"ג).
הפעם מציעים לחג גם קוביות שוק טלה המתאימים לקדירה ולבישול ארוך (139 שקלים לק"ג).
להשיג בסניפים (תל אביב, עין גב, רמת השרון), 04-9120182
פורסם לראשונה: 15:04, 04.04.22