עודף מ-20 שקלים: מצאנו בחיפה פטאייר וגם קובה במחיר לכל כיס
המאפים המטורפים שכל אחד חייב להכיר: המונה טועם גילה ממש במקרה במהלך נסיעה שיגרתית במונית מקום ותיק שפועל בחיפה משנות ה-70, המציע פאטייר בשר קטן וממזרי וגם קובה צמחונית משגעת, וכל זה בתמורה מלאה לכסף ששילם
קובי רובין | פורסם: 05/04/2022
המונה טועם מצא קובה ב-8 שקלים. איפה? (צילום: נויל האריס)
יש בארץ כאלו שממציאים מסעדות חדשות לבקרים ויש מסעדות ותיקות שעבור רבים הן כבר מוסדות. רוב המסעדות האלה לא מופיעות במדורי האוכל אלא הן מתקיימות עם מסורת ארוכת שנים כשכל אזור נושא בתוכו את המוסדות שלו.
לפעמים, במקרים נדירים, כשיוצא לי להגיע בנסיעה במונית עם לקוח מקומי, אני מצליח לגלות את אותם מקומות קסומים. לפעמים אחרי ביקור וטעימה, אני פוגש חבר שגר באזור, שלא העלה על דעתו לספר לי על מקום שמבחינתו הוא מובן מאליו.
כזו היא מסעדת נבילה בחיפה, שקיימת משנת 1978. סמי היה אז ילד צעיר ומאז הוא בעסק המשפחתי שמלווה אותו כל החיים. אל המקום הגעתי בנסיעה עם לקוחה שלא מוותרת על משלוח של אוכל מוכן וארוז, אז בדרך לכתובת היעד עצרנו במסעדת נבילה או בשמה השני - "מסעדת האם". הלקוחה הודיעה שחלק מהנסיעה זה לעבור בחיפה תחתית במסעדת נבילה כדי לקחת משלוח. לפני שעלינו לכיוון כרמליה, לא ידעתי שיש בכלל בחיפה שכונה עם השם הזה.
(צילום: קובי רובין)
הגענו לחיפה לקראת כניסת שבת, התנועה כבר הייתה דלילה עד כדי גיחוך לעומת מה שהתרחש בתל אביב רבתי. לנסוע בכבישים בארץ בלי לראות מכונית מלפניך או מאחוריך זה מראה נדיר, ולעמוד בצומת בלי שמישהו יצפצף לך - זה ממש יוצא דופן בימינו.
להגיד שאנחנו לא אוכלים קודם כל עם העיניים יהיה שקר. הדיוק של הקיפול, הבצק המקופל, הכמות המדויקת של מילוי התרד בפנים, החמיצות שמעקמת קלות את הפנים - הכול הפתיע אותי לטובה
עוד משהו שמצאתי בחיפה זה חנייה בלי סימון של קנס אפשרי, ופתאום נזכרתי שלאבני שפה יש גם צבע מקורי - אפור. החניתי את המונית ועקבתי אחרי הלקוחה אל תוך מסעדת נבילה כדי לראות על מה היא התעקשה כל הדרך ללכת לאסוף. "הם עושים שם פטאייר קטנים כאלו, כמו פיצוחים אנחנו אוכלים אותם", היא סיפרה, ואני שאלתי את עצמי כמה קטן יכול להיות הפטאייר הזה? בשלב הזה כל מה שרציתי זה לטעום.
(צילום: קובי רובין)
סמי הכין את המשלוח, התקרב אלי והגיש לי שלושה מאפים: הפטאייר הראשון היה עם תרד בר מיוחד יחד עם בצל חי, שהיה חתוך כל כך דק עד שהוא נמס אל תוך הבצק. זה היה פטאייר קטן וממזרי בלי שומשום עליו. מידת הדיוק שלו הייתה מדהימה ביופיה - להגיד שאנחנו לא אוכלים קודם כל עם העיניים יהיה שקר. הדיוק של הקיפול, הבצק המקופל, הכמות המדויקת של מילוי התרד בפנים, החמיצות שמעקמת קלות את הפנים - הכול הפתיע אותי לטובה.
לא משנה אם אתם אוכלי בשר או צמחוניים או אנשים שחושבים שהם יותר חכמים מכולנו - מסעדת נבילה תתן לכם את התמורה המלאה למחיר
על המקום ביקשתי עוד מאותו הדבר, כמה שנכנס ב-20 שקלים. אחר כך, בדרך הביתה, הצטערתי שלא פירקתי להם את המטבח כי פשוט אי אפשר להפסיק לאכול את הפטאייר הזה.
המאפה השני היה פטאייר בשר בקר יחד עם בשר טלה, עגבניות, פטרוזיליה, בצל, שום וצנוברים. מלמעלה היה מפוזר שומשום. המאפה השלישי שלקחתי היה קובה עם בשר בקר מטוגן, שנראה יותר כמו סיגר של קובה מטוגנת, ובתוכו יש רק בצל וצנוברים. הוא פחות מתובל מהמאפים האחרים אבל טעים מאוד ומזכיר את הבישול הלבנוני.
(צילום: קובי רובין)
כל המאפים יחד עלו 16 שקלים - מה שאומר שקיבלתי טריפל מעולה בפחות מ-20 שקלים. כל פטאייר עלה רק 4 שקלים, הקובה בשר גם הוא היה בטווח המחיר החד ספרתי שכולנו אוהבים למצוא (ואני במיוחד) - ועלה 8 שקלים.
בכל דרך שתנסו לשבוע, כאן תוכלו לסדר לכם את המנה הכי זולה על הדרך, ובמחיר מינימלי תוכלו להוסיף עוד פטאייר תרד וגם אז תגרדו את ה-20 שקלים. לא משנה אם אתם אוכלי בשר או צמחוניים או אנשים שחושבים שהם יותר חכמים מכולנו - מסעדת נבילה תתן לכם את התמורה המלאה למחיר.
יש מסעדות שבהן המנה הראשונה מובילה אותך להמשיך ולגלות תפריט מפואר מאוד, כמו שקרה לי בטעות כאן, טעות שהתגלתה כטעות נעימה וטעימה, עם מנה שהובילה אותי אל תחילת הארוחה ואל המשכה הטעים.
הפטאייר של מסעדת נבילה הוא בדיוק המנה הראשונה שגורמת לך לחזור שוב ושוב לאכול את אותו הדבר או לקחת משלוח הביתה. אני קיבלתי הוראות הפעלה ברורות מאוד - לא לחזור בפעם הבאה מחיפה בלי תריסר פטאייר תרד, עוד תריסר פטאייר בשר ועוד הרבה קובה בשר. שווה לנסוע במיוחד לחיפה לאכול אוכל טעים וזול.
מסעדת האלופים מספר 1 בארץ תעלו ותצליחו חברים יקירים
חיה
| 27/04/2022 | 21:36
הגיבו לתגובה
55.
המבושלים שלהם ממש לא טעימים
מוסיפים הרבה אבקת מרק.
האוכל ממש לא מה שהיה פעם
נתי
| 27/04/2022 | 12:57
הגיבו לתגובה
54.
שווה בדיקה
מקום מקסים, אני חיפאית במקור. המקום כנראה ליד
עירוני א' בית ספרי.
לא ידעתי על זה וכדאי ללכת לטעום
תודה על הכל.
שלומית
| 25/04/2022 | 19:57
הגיבו לתגובה
53.
תענוג וכבוד
לאחר הרבה תגובות גזעניות שנגעלנו לקרוא על מסעדה המשרתת דורות כבר שנים רבות החלטנו ללכת למסעדת נבילה ולבדוק מקרוב על מה מדובר
פשוט תענוג והנאה מסעדה הנותנת כבוד לאוכל שהיא מכינה ומבשלת
טעמנו את המנסף של המקום ואת הפתאייר פשוט הטעם רק בחלום ומורגשת איכות המוצרים שהם משתמשים
תודה לכל הגזענים שנתנו לנו ללכת למסעדה ולהכיר מאכלים מיוחדים מקרוב פשוט אין מילים מהממממממממ טעיייים ואיכותי ברמות ווווואוווו
תנסו את המנסף שלהם והאורז חצילים הטחינה האכותית פשוט תודה שהרבה שנים לא טעמנו איכות
אופרת יורם משה ומינה
| 24/04/2022 | 20:41
הגיבו לתגובה
אנאלפביתית
קשה לשים איזה פסיק? במקום למשוך אותיות (ממממ וכו') תשתמשי קצת בסימני פיסוק. עוד מפגרת שבחיים לא פתחה ספר, ומה שהיא כותבת נראה כמו קיא.
ליאור
| 27/04/2022 | 16:50
הגיבו לתגובה
מה שאל אותך בכלל
אל תקרא
אנשים כמוך לא מוזמנים לקרוא מה שכתבתי
אני כתבתי לאנשים נורמאלים ולא לאפסים כמוך
אופרת
| 07/05/2022 | 19:57
הגיבו לתגובה
52.
כל האוכל של הטועם - לא בריא
הרבה פחמימות הרבה שמן
לא בקריא
אמנם זזול אך עשוי מחומרים לא בריאים
נמי
| 21/04/2022 | 10:00
הגיבו לתגובה
יש בו אולי חלקי צ'וקים, לא נוגע בקובה (לת)
עק
| 24/04/2022 | 11:53
הגיבו לתגובה
51.
איבדת אותי אחינו. שלושה מאפים קטנים שאתה מחזיק בחצי יד
עלו לך 16 ש"ח וזה שפוי?
ומה עם איזה דרינק או ירק להוריד את הצרבת?
מה שפוי
| 21/04/2022 | 09:25
הגיבו לתגובה
50.
אוכל איפה שהמחיר שפוי
אצלי ביפו בעגמי פלאפל אימית בלי חרטא רק חומוס אמיתי טחון ותבלינים
פיתה 10שקל חצי 5 שקל שתיה 5 שקל
לא קו נה אצל גנבים
ישראל ישראלי
| 20/04/2022 | 12:46
הגיבו לתגובה
49.
לא כשר לא אוכל, הכי טוב לאכול רק בבית (לת)
תגובה
| 19/04/2022 | 17:30
הגיבו לתגובה
48.
ואיך "הלקוחה" ידעה להזמין מונית עם נהג שכותב ביקורת מסעדות ? (לת)
ללא שם
| 19/04/2022 | 10:35
הגיבו לתגובה
47.
תחזור למונית (לת)
תחזור למונית
| 17/04/2022 | 10:54
הגיבו לתגובה
46.
FA-TA-YER לא FTAR!!!!! זה כל מה שיש לי להגיב (לת)
נטע
| 12/04/2022 | 16:20
הגיבו לתגובה
45.
מלא שמן לא אהבתי בכלל (לת)
לין
| 12/04/2022 | 13:37
הגיבו לתגובה
44.
לא משהו (לת)
חן
| 12/04/2022 | 13:38
הגיבו לתגובה
43.
מתה על המסעדה הזו, אוכל לבנוני טעים ואותנטי (לת)
חיפאית
| 11/04/2022 | 22:42
הגיבו לתגובה
42.
הלכה לי הקיבה מההמלצות שלך
בסוף מישהו ימות
מתנאל
| 11/04/2022 | 18:02
הגיבו לתגובה
41.
חיפה
אוכל מצויין ומאוד מאוד טעים,סמי והצוות מתנהגים לכל לקוח כאורח בביתם,
בריג'ט חייכנית,סובלנית ובשלנית מעולה
שלי
| 11/04/2022 | 16:11
הגיבו לתגובה
40.
המדור הכי מרגיז מאחר וזה מדור פרסומי שמתחפש למשהו לגיטימי.
גיבובי שטויות בנוסח אייל שני, תמורת כמה גרושים שמקבל העיתון. כנראה המצב באמת קשה.
יהב
| 11/04/2022 | 10:45
הגיבו לתגובה
39.
מלא שמן. לא מומלץ (לת)
כוכב
| 10/04/2022 | 14:05
הגיבו לתגובה
38.
השבוע ממליצה על "פרעצל" בדיזינגוף
מעדנים מבית אמא.הרבה רגליים קרושות,גפילטע בולבולך,חמיצת קרפיון והמון מעדנים מבית אמא.ללקק את האצבעות.זלנסקי פינת מריופול.
שושי
| 09/04/2022 | 04:46
הגיבו לתגובה
Gray Food (לת)
Not My MOM
| 09/04/2022 | 10:32
הגיבו לתגובה
שיתקע לך המופלטה בגרון אנשאללה (לת)
ללא שם
| 09/04/2022 | 11:49
הגיבו לתגובה
מה זה מופטטה? (לת)
שושי
| 14/04/2022 | 09:40
הגיבו לתגובה
37.
איזו תמונה מגרה. היד הסקסית הזו עם ה..מה שאני מניח
אמור להיות אוכל - שנראה כמו פיסת צואה.
אורן
| 08/04/2022 | 18:54
הגיבו לתגובה
36.
המסעדה מספר 1 בחיפה והסביבה
כלקוחה של המסעדה שנים רבות קשה לי לאכול במסעדה אחרת וקשה להאמין שיש עוד מסעדה יותר טובה מנבילה והצוות בהנהלת סמי ואשתו המיוחדת
שוש
| 08/04/2022 | 17:15
הגיבו לתגובה
למה לחרטט?
למה לשלוח אנשים כשאחר כך גונחים בשירותים?
יאיר
| 14/04/2022 | 19:26
הגיבו לתגובה
35.
מסעדת האלופים
בתור ספק למסעדת נבילה שנים רבות , סמי לא מתפשר על איכות החומרים והמוצרים הוא רק בוחר במוצרים האכותיים בשוק דבר שעסקים רבים לא עושים ,תעלה ותצליח אחי ותמשיך לתת לנו האוכל והמוצרים האכותיים אח יקר מקווה שיש עוד כמוך בשוק המסעדנות
יואל
| 08/04/2022 | 17:11
הגיבו לתגובה
34.
נבילה מסעדה מספר 1 בכל הצפון
סמי יא מלך
אוכל טרי טעים המקום מצוחצח
שנים שאני אוכל במקום ובסוף השבוע לוקח הביתה
מומלץ !!!!
בתקווה שהפעם יפרסמו את התגובה שלי בתור לקוח נאמן של המקום
שגיא ק
| 08/04/2022 | 16:11
הגיבו לתגובה
33.
נבילה וג'ורג', כמה געגועים
המקום הוקם לפני עשרות שנים ע"י נבילה ובעלה ג'ורג' שפינקו את עובדי המוסכים השכנים באוכל טרי טעים ומשביע. אכן דור ההמשך לא מבייש את המורשת וממשיך לפנק יועי דבר וכאלה שמגיעים כבר שנים במיוחד
גיל
| 07/04/2022 | 13:02
הגיבו לתגובה
בתקופתם המסעדה היתה מדהימה
היינו הולכים כמעט כל שבוע.
הממולאים היו נפלאים, לא יודעת איך הם היום.
לי
| 17/04/2022 | 20:37
הגיבו לתגובה
32.
קריות
מקום מספר אחד בחיפה והקריות אין על האוכל שלכם ועל האיכות של המוצרים ועל השירות שלכם תעלו ותצליחו מגיע לכם אחלה אנשים , סמי יא מלך
סמדר
| 06/04/2022 | 21:57
הגיבו לתגובה
31.
איך קובי רושם כתבה ללקלק את האצבע , איזה שפה יפה יש לו
ואני מה זה מבינה בעברית ץ הוא ממש רושם יפה מאד ,אני לא מבינה את אלה שרושמים לו שהוא אילג (איך הוא אילג אם שומעים אותו מדבר)
שנטל
| 06/04/2022 | 13:56
הגיבו לתגובה
30.
אין מצב שחוסר הפירגון למקום המקסים הזה נובע מטעימה שעשו...
למעלה משני עשורים אוכלים במקום, נקי, טרי, שרותי,תפריט מגוון , נדיבות במנות
מה עוד צריך?
כל הכבוד לסמי והצוות
עדנה
| 06/04/2022 | 12:51
הגיבו לתגובה
רשמתי תגובה אוהדת והורידו אותה
יש פה אנשים רעים שכותבים תגובות נוראיות רק בגלל שמדובר בערבים נוצרים.
תגובות לא עניניות אני שנים אוכל בנבילה וקונה אוכל לשבת
אוכל טרי טעים אוכל של בית
אני לקוח קבוע
| 08/04/2022 | 16:05
הגיבו לתגובה
29.
תמונה שווה 1000 מילים
כמו שאמרו לפניי, התמונה נוראית: מאפים קטנים, יבשים, שרופים, פשוט מוציא את החשק לטעום
המגחך
| 06/04/2022 | 08:59
הגיבו לתגובה
28.
לל
לא משנה מה העיקר לשבוע
ללא שם
| 06/04/2022 | 01:54
הגיבו לתגובה
27.
כתובת המסעדה
איפה נמצאת המסעדה בחיפה?
ללא שם
| 06/04/2022 | 19:56
הגיבו לתגובה
הוא אמר
רחוב תל-אביב 1 בעיר התחתית. זה לא רחוק מסיטי-סנטר.
חנה
| 06/04/2022 | 22:47
הגיבו לתגובה
מה אתה צריך אותה (לת)
בן
| 07/04/2022 | 17:26
הגיבו לתגובה
26.
בתור אחד שאוהב פטאייר וקובה וגם מכין כאלו וגדל עליהם
זה נראה מזעזע וכרגיל אין לך שמץ ואתה ממליץ ולא מפרסם שזה כתבה שקנו אותה.... תתבייש
ללא שם
| 06/04/2022 | 12:58
הגיבו לתגובה
לא נמאס לך כל שבוע לכתוב אותה תגובה ?
ילא תתקדם
שי
| 06/04/2022 | 13:39
הגיבו לתגובה
אכלת שם? (לת)
רן
| 06/04/2022 | 13:46
הגיבו לתגובה
אכל שום (לת)
שמלא
| 07/04/2022 | 20:52
הגיבו לתגובה
הוא לא אכל שם (לת)
פני
| 08/04/2022 | 21:58
הגיבו לתגובה
25.
לא תרד בר, זה חמציץ. בגלל זה זה גם חמוץ. עכשיו זה גם בעונה. (לת)
חיים
| 06/04/2022 | 12:50
הגיבו לתגובה
הוא גם לא יודע להגיד פאטאייר כמו שצריך אולי זה היגוי מרוקאי?
אבל העיקר שנהנה ואהב מאוד את האוכל. בפעם הבאה שאהיה בחיפה אשתדל לקפוץ למקום הזה.
חנה
| 06/04/2022 | 22:50
הגיבו לתגובה
24.
זה שרוף לא בריא
בכלל לא אוכלת את זה
רונית
| 06/04/2022 | 12:44
הגיבו לתגובה
23.
יש לנו שפה נהדרת, אני לא מבין למה נותנים לעילג כזה,
חסר השכלה, להתעלל בה ככה. אי אפשר לבקש ממישהו בעל שליטה בעברית, לכתוב לו את. טקסט?
ללא שם
| 06/04/2022 | 10:10
הגיבו לתגובה
כנס- אז אל תקרא ואל תאכל
במקום, תאכל את הממליגה שלכם.
ברוריה
| 06/04/2022 | 20:20
הגיבו לתגובה
אוסקוט, גזענית קטנה! ארצה! (לת)
ללא שם
| 07/04/2022 | 22:55
הגיבו לתגובה
שפה נהדרת? לא הגזמת בכלל
שפה אגרסיבית ומגעילה לא שונה מערבית
ללא שם
| 09/04/2022 | 11:45
הגיבו לתגובה
22.
יש פאטייר מאוד טעים בשוק ואדי ניסנס. אחיות דוכן קטן. (לת)
אכלנו שם והיה ממכר.
| 06/04/2022 | 08:52
הגיבו לתגובה
21.
הצילום נוראי. לא עושה חסד עם המקום. (לת)
שי
| 05/04/2022 | 22:17
הגיבו לתגובה
20.
המסעדה של נבילה
אוכל מעולה.אחד הטובים בחיפה
חיפאית
| 05/04/2022 | 20:49
הגיבו לתגובה
19.
אחלה כתבות קובי, אני נהנה מהם מאוד. (לת)
אילן
| 05/04/2022 | 17:33
הגיבו לתגובה
18.
טעים שם. גם באעבלין יש אבל ענקיים. בחיפה ממליצה
גם על הרוב. דל אפי . קובה מסוגלת וגם מאורס. וסמבוסק חומוס נפלא
אירי
| 05/04/2022 | 15:16
הגיבו לתגובה
17.
נקי, טעים, טרי,מחיר שווה לכל כיס
אנחנו אוכלים שם מעל 20 שנה, הבית השני שלנו. הכל טעים, טרי, אווירה נעימה. ממליץ בחום
מתן שרוני
| 05/04/2022 | 15:10
הגיבו לתגובה
לא טעים שם בכלל (לת)
חנה
| 09/04/2022 | 17:11
הגיבו לתגובה
16.
פשוט לא טעים. אוכל שמוכן מראש אחרי זה עושים במיקרו. (לת)
רונן
| 05/04/2022 | 16:45
הגיבו לתגובה
15.
קובה ב 8 שקל, אבל גם הכי קטנה שראיתי (לת)
סדאם
| 05/04/2022 | 15:57
הגיבו לתגובה
14.
לא לקנות שם, לא לקנות אצלם! (לת)
ללא שם
| 05/04/2022 | 16:00
הגיבו לתגובה
למה?ספר (לת)
פני
| 05/04/2022 | 16:14
הגיבו לתגובה
רק שם
הכל טרי טרי וטעים
רינה
| 06/04/2022 | 20:00
הגיבו לתגובה
13.
בגדול הבחור ניזון מבצק מטוגן בשמן שעמד שבועיים (לת)
ללא שם
| 05/04/2022 | 15:28
הגיבו לתגובה
מה הבצק לא טרי שם? (לת)
רן
| 05/04/2022 | 15:40
הגיבו לתגובה
12.
מי אכל שם שווה לקנות שם? (לת)
גל
| 05/04/2022 | 15:23
הגיבו לתגובה
11.
נראה כמו צואה (לת)
ללא שם
| 05/04/2022 | 15:20
הגיבו לתגובה
10.
לא שווה את עודף
חבל על הבטן
רמי
| 05/04/2022 | 15:19
הגיבו לתגובה
9.
רחמים על אטילה שצריך לראיין את האייטם הזה כל שבוע
דווח לנו עוד מה אכלת השבוע...
עמית
| 05/04/2022 | 15:05
הגיבו לתגובה
8.
אוכל טעים
אכלתי שם מעולה הכל טוב
דני
| 05/04/2022 | 15:04
הגיבו לתגובה
7.
אולי פעם יהיה אוכל נורמאלי
כל פעם כתבה על אוכל ש אי אפשר לאכול
בני
| 05/04/2022 | 14:40
הגיבו לתגובה
6.
וואדי קובה
כתבה מעניינת
pe ppe ppppe פרסומות
| 05/04/2022 | 14:38
הגיבו לתגובה
5.
תמשיכו לאכול נבלות וטריפות
תמשיכו לאכול נבלות וטריפות
ניס
| 05/04/2022 | 14:38
הגיבו לתגובה
שנינו טורפים, אני אוכל בשר ואתה אוכל את הראש! (לת)
קרניבור
| 05/04/2022 | 14:59
הגיבו לתגובה
נמשיך בכיף (לת)
משגיח כשרות
| 05/04/2022 | 19:06
הגיבו לתגובה
טבעונות, זאת כת של שטופי מוח,שמחפשים תשומת לב בלהיות טבעונים
כי ההורים שלהם לא אהבו אותם מספיק, שהם היו קטנים
טבעונים = טבעונאצים
| 06/04/2022 | 10:13
הגיבו לתגובה
לא הבנת הוא התכוון להיבט הדתי ולא הטבעוני. לגבי הדתי
הדת הרבנית אורתודוכסית זה אוסף של הבלים ומטלות פולחניות מופרכות ודמיונות שווא. לגבי הטבעונות אני צמחוני ויכול להכין בבית עם תחליף בשר של טבעול ואפילו לא מרגישים בשינוי.
אלי
| 07/04/2022 | 10:52
הגיבו לתגובה
השינוי הוא במוח שלא מרגיש הבדל... (לת)
למה לשקר בשם המוסר?!
| 07/04/2022 | 22:53
הגיבו לתגובה
4.
לא משהו
הכל שרוף שם
טל
| 05/04/2022 | 14:26
הגיבו לתגובה
3.
לא תודה
איך עשו את זה וכמה זמן השמן היה
חנה
| 05/04/2022 | 14:13
הגיבו לתגובה
פשוט רשעות לומר דבר שכזה
שנים שאני ועוד המון אנשים לקוחות נאמנים של המסעדה והמשפחה הזאת. לבוא ולפגוע בעסק סתם מתוך רעות מזוככת. אמן שאלוהים יחזיר לך
ירון
| 05/04/2022 | 14:36
הגיבו לתגובה
יותר רשעות שאתה כיהודי אוכל במקום לא כשר (לת)
לירון
| 19/04/2022 | 17:29
הגיבו לתגובה
אז אני יאכל שם דווקא כי טעים לי ואף אחד לא יחליט עבורי חתיכת
פגאני ,
ירון
| 23/04/2022 | 09:40
הגיבו לתגובה
2.
פטאייר אצל הדרוזי בצומת נחל אורן הכי טעים שיש. (לת)
ישראלה
| 05/04/2022 | 13:49
הגיבו לתגובה
למה לחרטט?
שמעת את הגניחות בשירותים של מי שאכל?
שמעתי איה איה הפטאייר וברחתי