אתמול פרסמו ההאקרים רשומות הכוללות יותר מ-290 אלף פניות של מטופלים במכון מור הכוללות שם, טלפון, מייל תוכן הפנייה ובחלק מהמקרים גם מידע רפואי רגיש. כמו כן, פורסמו פרטים של 29 אלף משתמשים באתר של 103FM, הכוללים שם, כתובת, מייל, סיסמה, טלפון, תאריך לידה, מגדר ותאריך התחברות אחרון. מחברת הלוקרים Locker Amblin הודלפו רשומות של יותר מחצי מיליון משתמשים, הכוללות שם, כתובת, טלפון, טלפון נייד, מייל וסיסמה. התוקפים הדליפו גם את קבצי ה-CERT של האתרים, המשמשים לאימות האתר מול הדפדפן.
האזינו לריפרש, פודקאסט הטכנולוגיה של ynet:
אתמול הציעו ההאקרים למכירה פרטי כרטיסי אשראי של כ-10 אלף ישראלים, וטענו כי השיגו אותם "מכל האתרים שאליהם פרצנו עד כה". תג המחיר שהעמידה הקבוצה עבור הכרטיסים הוא 2,500 דולר.
בחברת אבטחת המידע צ'ק פוינט אומרים כי המידע שדלף עלול להוות בסיס להתקפות נוספות על האנשים שפרטיהם פורסמו, "בין אם באמצעות ניצול המידע למטרת סחיטה ובין אם באמצעות שימוש בפרטים כדי ליצור אמינות הפנייה מצד התוקפים". אתמול אמר עודד ואנונו, ראש מחלקת חולשות מוצרים בצק פוינט כי "ההדלפה המלאה מאתר אטרף צריכה להדליק נורה אדומה ברמה הלאומית וברמת החברות שמאחסנות מידע אישי באינטרנט. פרטים אישיים של אזרחי ישראל זולגים פעם אחר פעם בעקבות תקיפות סייבר שיכולות להימנע בקלות. יש להניח שהמידע ישמש להתקפות דיוג מאוד מדויקות של עוד קבוצות האקרים בעולם".
ביום שני פרסמה קבוצת Black shadow את פרטיהם של מאות אלפי משתמשי אפליקציית היכרויות הלהט"ב "אטרף". על פי ניתוח של הדליפה, הקובץ שהעלו ההאקרים לא מכיל נוזקות, קובצי תמונות או וידאו - אך כן קובצי טקסט רבים. בהם, רשומות של יותר ממיליון אנשים, כולל כינויים, שם מלא, מייל, סיסמה, כתובת מגורים, העדפות מיניות, מצב משפחתי, פרטים מזהים כמו גובה וצבע שיער ומספר טלפון. לצדם התגלו גם כ-17 מיליון רישומי שיחות ונתוני מיקום של משתמשים. גם פרטיהם של 320 אלף פרופילים שנמחקו מהאתר נמצאו במאגר.